Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на 312

«123456789»

София и Варна протестират днес срещу ТПТИ
2015-07-04 13:25:00
Коментар: До Flame, ЕС и САЩ и без това имат ниски мита на повечето стоки. Затова имаме толкова много американски фирми в Европа и европейски фирми в САЩ. Проблема с този договор е че 1) е скрит, т.е. един от най-големите договори за търговия не е публично достъпен и 2) преговорите се водят единствено с компаниите вместо и с агенции които отговарят за екологични стандарти. В момента в които договора е направен публично достояние и чуя политици и правозащитни агенции да се обявят в полза на договора, е момента в които и аз ще застана зад него. Междудругото трябва да вметна, че българското правителство се обяви против договора в сегашната му форма, така че очевидно не е толкова полезен на България. https://en.wikipedia.org/wiki/Transatlantic_Trade_and_Investment_Partnership това е статията в wikipedia. Има и доста статии в уважавани медии като The Guardian, BBC и други които се обявяват против договора в сегашната му форма. Звучи много по добре отколкото всьщност е.
София и Варна протестират днес срещу ТПТИ
2015-07-04 12:31:45
Коментар: Най-важните неща за ТПТИ: "на практика ще се занижат санитарните и хранителни стандарти в търговията. Европа ще бъде принудена да отмени съществуващите в момента забрани за внос на обработени с химични вещества меса и храни. Част от преговорите по ТПТИ са арбитражните съдилища ISDS, в рамките на които големите чуждестранни компании ще могат да съдят държавите без право на обжалване от тяхна страна, ако сметнат, че местни регулации и стандарти им пречат да постигнат планираните печалби." Има и предостатъчно информация в Интернет, на когото му е интересно. На английски е TTIP.
Премиерът Борисов край Варна: Ръстът на икономиката е минал 2%
2015-06-19 18:24:22
Коментар: До Патка, ако няма минимална заплата ще има експлоатация на работниците. При безработица от над 10% повечето хора ще са готови да работят и на по-малко стига да не вземат някой циганин който да работи за 100 лв примерно. Това гарантира поне някакъв минимален доход на най-малко заработващите граждани и е нормална практика във всяка страна в света без изключения.
Коментари по темата: 13       Други потребители коментирали темата: 10
Варненските управници декларираха имоти и влогове
2015-06-18 00:11:14
Коментар: Ако правиш по 400 хиляди на година и ти ще можеш. А и обявиха че са намалели спестяванията им наполовина..
Регионалното министерство излезе с позиция във връзка с протестите в "Чайка"
2015-06-15 20:38:58
Коментар: @robyst Ти прочете ли статията?? Съобщиха, че няма акт за изграждане.. Някои хора на бялото ще кажат черно само и само да хулят..

«123456789»

VIP
Апартамент за нощувки до ВИНС
Луксозен след основен ремонт, дизайнерски обзаведен апартамент . апартамент "Diliya Place" в центъра на град Варна, на метри от Икономическия университет и на 700 метра от брега на морето. Разполага...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
10.1 + 5.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook