Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на zdravkich

«123456789»

Непознати намушкаха мъж в Слънчев бряг
2011-08-22 12:30:36
Коментар: Иначе в Слънчев бряг на всеки стълб камера. И за какво са им на полицията камерите, след като стават такива произшествия там и масово се крадат коли на чужденци от хотелите.
"Верни" хлопна кепенци преждевременно, стотици варненци останаха излъгани
2011-08-14 15:01:04
Коментар: Типично по български. За пореден път показахме колко струваме като нация и какви са ни истинските ценности. Капитанът на "Верни" вместо да бъде радостен от празника на ВМС и това,че толкова варненци го уважават и са дошли да видят кораба на живо говори не малко за това какъв ни е флота. За пореден път политически цели и военна дезорганизация провалят планирания празник на варненци и ВМС. БВМС могат само да вземат пример и да се учат от колегите си от мексиканския военен ветроход, където всичко блестеше от чистота, като се почне от самите бели униформи до палубата и самия кораб, самото приветливо отношение на целия команден състав по време на свободния 12 часов достъп до кораба. Още малко /след изборите/ и Варна остава без военно-морска база и флот и всичко се мести в Атия. Е тогава и да искате господа "Верни", "Смели", "Дръзки", "Решителни" и тем подобни никой варненец няма да дойде чак до Атия да Ви уважи професионалния празник .
Осъдиха на 6 месеца затвор подпалвача на "Норд"
2011-07-26 16:29:35
Коментар: VALE46, като не ти харесва заведението не ходи. Но според мен там е единственото място по плажната ивица, където цените са съвсем нормални, порциите огромни, добре приготвени, винаги е пълно и хората чакат за места. Явно те не смятат това заведение за дупка и не споделят твоето мнение. Ако търсиш лукс това не е твоето място определено.
Адски децибели втрещиха варненци в съботната нощ
2011-07-26 13:02:23
Коментар: Съгласен съм с bella. Събота се прибирах от разходка в морската градина, а бях спрял зад х-л Димят. Е нямаше такава дандания. Определено не беше чалга , както много от вас пишат, а клубна музика. Ехтеше от всякъде между блоковете, все едно беше открит концерт в спортна зала. Помислих си да не би да идва от бар Авангард, но знаех че има някакъв DJ в Хоризонт и предположих, че всичко идва от там. Явно служителите от сектор " Опазване на обществения ред" , "Общинска полиция" и 1РПУ са били с тапи в ушите или глухонеми, щом не са констатирали никакви нередности. Сигурно няма нередности и с непрекъснатото включване на СОТ-а на магазин "Лидл" на бул."Вл.Варненчик". Ама не смеят нищо да правят предизборно , защото ще секне кранчето.
19-годишна наби пенсионерка
2011-06-29 09:47:37
Коментар: Тая циганска сган е плъзнала яко и доста хора пропищяха от джебчийствата им. Такава , ако я хвана директно й разбивам мутрата в асфалта, както и на всички нейни дружки, и тогава викам куките и да им обяснява как е паднала докато е бързала да хване автобуса /зашото куките си ги знаят кои са но нищо не им правят ,а само си губят времето да ги задържат и да пишат в РПУ-то/. Ако ли не в багажника на колата и пред къщата на кмета в Игнатиево и там бой и сръбска музика.

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook