Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на zdravkich

«123456789»

Държавата ще плаща забавачката на циганетата
2012-01-08 15:02:36
Коментар: Каквато ни е държавата, такова е и мисленето на управниците. Не може аз да чакам за ред и списъци денонощно присъствие, за да може детето ми да има шанс да бъде прието в ДГ, а накрая бройките се заемат от деца на връзкари . Против съм и не мога да се съглася циганите да се размножават като хлебарки, да раждат още ненавършили пълнолетие по няколко деца, по на 16 г. вече да са баби, да нямат завършено никакво образование, да нямат никава култура и хигиена и да живеят на мой гръб и държавата с моите данъци да отглежда изоставените им в домове деца. И това без никаъв контрол от страна на държавата и на никой управляващ да не му пука, а да вижда в тяхно лице само сигурен електорат, лесен за манипулиране . Срамувам се , че съм българин и че живея в такава държава.
Хотел-галерия „Графит” във Варна отвя конкуренцията в конкурса за луксозно строителство
2011-12-09 10:33:05
Коментар: Мисля, че архитект на тази сграда е арх.Марин Митев. Сградата е много съвременна и с добра визия вписваща в себе си галерия, заведения и хотелска част в центъра на града. Дълги години бившето лятно кино Ленин и художествена галерия стояха на произвола на съдбата без да се прави каквото и да е по тяхната архитектура и визия.
ГЕРБ Варна ще открие предизборната си кампания с концерт пред ФКЦ
2011-09-25 09:32:14
Коментар: След вчерашните поредни неадекватни действия на МВР в лицето на министъра Цветан Цветанов и говорителя Калин Георгиев определено ГЕРБ потъва, като Титаник и то с бърза скорост към дъното. Предстоящите избори просто ще са катастрофални за тях. Освен в София не виждам, в кои други населени места може да имат сигурна победа. Поредният политически бошлаф. Определено не им симпатизирам, нека разчитат на циганския електорат, който така явно подкрепят и ценят. А изборът им за кандидатура за Варна да заложат на вече бита карта като Кирил Йорданов е поредния непрофесионален пример. Варненци отдавна са оценили професионализма и това, което Йорданов е направил за града -дупки като кратери все едно караш по лунни пътеки, мръсотия, боклуци, шум и неспазване на никакви норми и закони и други познати до болка на варненци проблеми.
Европа иска 30 км/ч по улиците в градовете
2011-09-23 12:09:07
Коментар: С 30 км/ч в града, това означава само на 1-ва скорост да караш и да прецакаш скоростната кутия и двигателя. Ако си с автоматик върви -дойди, ама с ръчни скорости си за ремонт от всякъде. Идеята май е по този начин да се стимулира покупките на нови коли.
Стартира продажбата на билети за концерт на Том Джоунс у нас
2011-08-22 12:37:58
Коментар: Ами местните инвеститори отдавна насочиха капиталите си към София и чужбина. Тук само разни малки проектчета ще останат и ще им се радваме, защото освен ТИМ едва ли някой влага крупни суми за развитието и облагородяването на града. Харесва ни или не това е положението. В случаят фразата на Хемингуей - всичко далеч от морето е провинция, важи ама с обратен смисъл и то за града ни.

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.8 + 2.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook