Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Guendi

«91011121314151617»

Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-26 20:33:47
Коментар: откакто се чу че има ваксина за точно тази болест изведнъж в световен мащаб заболеваемостта се покачи неимоверно. Дразни подхода с който си предлагат лекарството.. не е просто да направят една добра реклама и да кажат ваксината има еди какви си предимства ..ами се опитват да ти наложат лекарството със страх.. "заболяваемостта се покачва ..утре може да сте вие !! купувайте.."
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-26 20:32:36
Коментар: Предвид голямата смъртност от тази ваксина "срещу" рак на шийката на матката съгласно статистиката в САЩ става интересна забраната й в Индия, вероятно защото там населението е малочислено, а в България понеже е пренаселено, тази ваксина ще е задължителна. Да и бият днес ваксината и чак след 10-15 години се открива, че момичето е стерилно, как ще докажеш, че е от Гардасил??? ТОВА ВЕЧЕ Е добре прикрит ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-26 20:30:38
Коментар: niki, и История Славяноболгарская да ми копираш, пак няма да постигнеш нищо. Разказите на Елин Пелин съм ги анализирала още в шести клас. Естествено, че по онова време е имало смъртоносни болести, които обаче не са изчезнали благодарение на ваксини. Сега също има смъртоносни болести като рак, инфаркт, инсулт и от тях умират не по-малко хора и все по-млади. И ваксините няма да ни спасят от тях. След като в нас ежедневно се произвеждат туморни клетки(които не ни разболяват) и живеем в симбиоза със стотици вируси и бактерии (които също не... ни разболяват) то не е ли причината в ангажирането на имунната система чрез ваксините,тези Ту клетки и микроорганизми да станат патогенни.Защото точно след масовото въвеждане и прилагане на ваксините раковите заболявания станаха на второ място в социално значимите заболявания.
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-26 13:59:31
Коментар: niki, "затрии" да се чете "затрие"! Да не кажеш, че е правописна грешка
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-26 13:57:41
Коментар: gerda, ваксините са измислени преди около 100 години. Човечеството съществува и нараства от хиляди години насам и без ваксините няма да се затрии. Бабите и дядовците ни, без да са ваксинирани бяха доста по-здрави и живяха доста по-дълго, отколкото ще живеем ние със сегашния си отровен живот (ваксини, куп лекарства за щяло и нещяло, консерванти, пестициди, ГМО, мръсна вода, стрес и т.н) Всяка година ни предупреждават за разни грипове със смешни имена от нови и по-нови. Откъде се появяват тези вируси??? Едва ли природата сама си ги произвежда и ако е така как пък научват предварително кога ще се появи изобщо всичко предварително ти казват и после става като по сценарии. Истината е, че първо си произвеждат ваксината, а после измислят името на грипа, за който да я пласират

«91011121314151617»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.5 + 1.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook