Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Guendi

«8910111213141516»

Новият закон за детето третирал родителите като обслужващ персонал
2012-04-30 18:45:18
Коментар: Блондинке, или нищо не си прочела от закона, или наистина си голяма блондинка, че не ти е станало ясно колко субективно могат да се тълкуват членовете от закона. Проектозакона толерира точно това, което си описала, децата да правят каквото си искат, без респект към родителите си. И ти, ако наистина си добър психолог, би трябвало да ти е ясно, че детето освен в семейството, се възпитава и в средата, която обитава, защото не можеш да го затвориш само в семейната си среда. И ти дори и добре да си възпитала детето си, утре ще се събере в училище с други деца, ще започне да пие, пуши, да се дрогира, а ти ще му говориш мило и ще му се усмихваш, за да не дойдат социалните.
Новият закон за детето третирал родителите като обслужващ персонал
2012-04-28 17:49:53
Коментар: Имаше срамно малко хора на протеста, предвид каузата. Парадоксално, но очевидно варненци ги е грижа повече за Морската градина, отколкото за децата им. Само се чудя за какво ви е Морска градина, ако нямате деца, които да разхождате и да играят там!
Държавата дава 2 млн. лева за профилактика на рака на шийката на матката
2012-04-27 16:19:56
Коментар: Oткакто се чу че има ваксина за точно тази болест изведнъж в световен мащаб заболеваемостта се покачи неимоверно. Дразни подхода с който си предлагат лекарството.. не е просто да направят една добра реклама и да кажат ваксината има еди какви си предимства ..ами се опитват да ти наложат лекарството със страх.. "заболяваемостта се покачва ..утре може да сте вие !! купувайте.." Предвид голямата смъртност от тази ваксина "срещу" рак на шийката на матката съгласно статистиката в САЩ става интересна забраната й в Индия, вероятно защото там населението е малочислено, а в България понеже е пренаселено, тази ваксина ще е задължителна. Да и бият днес ваксината и чак след 10-15 години се открива, че момичето е стерилно, как ще докажеш, че е от Гардасил??? ТОВА ВЕЧЕ Е добре прикрит ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
И варненските родители излизат на протест в събота
2012-04-27 16:16:02
Коментар: Blondinka i petrova, първо си направете труда да прочетете закона, после си напънете мозъците малко, ако можете, за последствията, които може да предизвика приемането му и накрая се информирайте какво се случва в държави, в които той вече е въведен - Русия, Франция, Швеция и как родителите там не смеят да кажат гък на децата си, да не би съседите да извикат социалните или детето им да реши да ги осъди. И ако все пак проектозакона бъде приет, се молете някой анонимен недоброжелател да не подаде сигнал в социалните и да дойдат да вземат точно вашите деца без да ви питат имате ли сестра или не. И за ваша информация, за всички деца в риск има и в момента работещи закони, така че си направете изводите какъв е скрития замисъл на проектозакона - легален трафик на деца на богати и педофилски семейства в чужбина. Защото проектозакона гласи, че детето ви може да бъде осиновено и без ваше съгласие.
Десет корпорации контролират почти всичко, което купуваме
2012-04-27 16:05:32
Коментар: Добрутро Пенке ле! Ако задълбаете още малко, ще стигнете до Рокфелер, Ротшилд и още 2-3 богати фамилии. Е те управляват в момента Света

«8910111213141516»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook