Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ива

«34567891011»

Варненски ученици канени на състезание в Харвард, нямат пари да отидат
2014-01-03 11:12:36
Коментар: БРАВО НА ДЕЦАТА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА ! Къде е сега Г-н Портних ,депутатите от Варненски регион, Г-н Гуцанов и компания? Срам за нашите управници, които обикалят по няколоко пъти земното кълбо ,а не могат да платят 20000 лв. за златото на нашата нация. Чудим се защо младите напускат държавата ни , ами затова, защото държавата не се интересува от талатливитени деца. Влагаме пари за интеграция на някакви общности,които много хитро изсмукват пари от бюджета ,а за тези млади хора, с които всички се гордеем остават извън борда. Къде са националните програми за работа с талантливите? Преди години имаше такива програми и държавата поемаше всички разходи за подпомагането им.ГОСПОДА УПРАВНИЦИ ТОВА Е ЛИЦЕТО НА НАЦИЯТА НИ ПРЕД СВЕТА, а не някакви мургави сънародници, които ни представят в чужбина със съмнителното си поведение. ДАЙТЕ ШАНС НА МОЖЕЩИТЕ И ЗНАЕЩИТЕ ДА ОСТАНАТ ПРИ НАС !
Адемов: При ръст на икономиката може да вдигнем пенсионната вноска
2013-12-14 14:22:46
Коментар: Г-Н АДЕМОВ, нали се биехте в гърдите ,че ще има ранно пенсиониране за хората от 3-та категория труд?! Какво стана - ДПС гласува против в комисията и чл.69а не влезе на второ четене на бюджета. Как така на първо четене бяхте "ЗА", а сега Вашите съпартиици са против? С БСП си играете с хората и си вършите далавери .ДПС и БСП заради тази поредна лъжа , ще изгубят хиляди гласове на предстоящите избори. Нищо не се е променило , само лъжите са станали по-големи.
Само 6% от хората са си направили безплатен преглед по програма „Спри и се прегледай”
2013-11-12 18:21:57
Коментар: Чудесно е като програма и като идея. Но какво става на практика? Аз също получих такава покана и реших да се възползвам. Днес отидох в ДКЦ4-вАРНА НА ЕТ. 3 каб.314- от регистратурата ми казаха ,че мога да отида без номер. Отидох в 8ч.Там чакаше само една жена. Докторът и акушерката дойдоха около 8.15 ч. и се започна вкарване на "протежета", които се водеха от мед. сестри от кабинети за профилактични прегледи. тОВА ПРОДЪЛЖИ ДО 9.10Ч., КОГАТО ДОЙДЕ ЕДНА МЕД. СЕСТРА СЪС СВОЕ ПРОТЕЖЕ и на минутата беше поканена да влезе. Аз също съм медицински специалист, но моралът не ми позволява на опашка пред лекарски кабинет, където чакат хора не за добро, да се възползвам от тази привилегия ширеща се сред медицинските кадри. Явно тази програма не вълнува мед. екип д-р Цекова- Управител на ДКЦ4 !
Съдът реши: Екстрадират Ваньо Минков в Щатите
2013-08-13 16:30:55
Коментар: Явно в БЪЛГАРИЯ ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ не милее за хората си. Ние сме подлоги на американските власти.Явно вече сме щат на USA. Каквото и да е извършил нека го съди БЪЛГАРСКИ СЪД ,от къде на къде ще ни съдят в ПУСТАТА Америка. Не са го хванали там .Друго като четем инфото документа за екстрадацията е без подпис и печат. Явно при тези пропуски трябва да се стигне до Страсбург. Господа УПРАВНИЦИ ДО КОГА ЩЕ ПРОДАВАМЕ ДЕЦАТА СИ. КОЛКО НАШИ СЪГРАЖДАНИ ГНИЯТ НЕЗАКОННО ПО ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ? България какво направи за тях??? Защо не ги екстрадират и тях.Явно нашето правосъдие спазва Щатските закони. Този случай ще тежи на съвестта на управниците,които са подписали тези спогодби.
Родители скочиха срещу директор на варненско училище
2013-06-01 17:53:11
Коментар: В ТОВА УЧИЛИЩЕ ЦАРИ ПЪЛНА АНАРХИЯ. Когато ми се налага да вляза в коридорите веждам само биещи се деца, тичащи и блъска щи се ,чупещи саксии по стълбите, а дежурен учител,който да въдворява ред изобщо липсва. Имаше случай когато деца замеряха берелефа на Стефан Караджа , при което се намесиха родители, а учители изобщо липсваха . Сутрин ако минете през задния вход на училището ще се разминете с пушещи ученички ,говорещи на жаргонен език - меко казано.Тази директорка е крайно време да бъде подменена с млад амбициозен човек, който да вкара ред най-напред в редиците на учителите.

«34567891011»

VIP
тракционна терапия за шия
Уморихте ли се да страдате от болки във врата и скованост? Търсили ли сте решение, което може да осигури облекчение и да подобри качеството ви на живот? Апарата за тракционна терапия на шия е иновативно...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook