Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ива

«123456789»

Китайска пеперуда унищожава храстите във Варна
2015-09-02 22:24:41
Коментар: Къде са специалистите по растителна защита ?
Въстанически реликви разбудиха родовия дух у варненци
2015-03-03 18:45:06
Коментар: Действително интересът беше голям. Нашето семейство същи посети музея- около 16ч, но останахме разочаровани от служителите на музея. Нямаше кой да ни ориентира в експозицията т.к. етикети на експонатите липсваха, служителите мрънкаха, че са вече изморении, предупреждаваха, че наближава 16.30 ч. ,след което ще бъде затворен музея. Питам се аз : какво е това българско самосъзнание от страна на служителките, които и на днешния ,ПАМЕТЕН ДЕН, чакаха да дойде краят на работното време?!
Знамето, ушито от Райна Княгиня идва за първи път във Варна
2015-03-03 17:13:47
Коментар: Посетихме изложбата и останахме разочаровани от обслужването на служителите. Нямаше кой да ни ориентира за изложените експонати, служителките мрънкаха, че днес са се много изморили и ни предупреждаваха ,че ще работят до 16.30 ч. ТОЧНО ДНЕС ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ГЛЕДАМЕ ЧАСОВНИЦИТЕ ЗА КРАЯ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ?! На експозицията от Панагюрище липсваха надписи на експонатите.
Наводнените райони във Варненско заплашени от зарази
2015-02-09 18:05:05
Коментар: АУУУУУ! БИВА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ И ТО ОТ ЗДРАВНИТЕ ВЛАСТИ !!!!!!! Какви са тези стари препарати, някои от които не се произвеждат вече и ги няма в България-Сюрхлор Д Изосан , а да не говорим за хлорамина,които се ползваше през 60-70 год на мин. век .Защо с белина, като има толкова модерни препарати за дезинфекция на посуда, които не са така токсични за хората-не миришат, силно, невъзпаляват кожата и т.н.Господа здравни власти, прочетете новостите относно дезинфекцията и направете си справка за новите съвременни препарати за дезинфекция на ръце,посуда,плотове и т.н. Още малко ще накарате хората да се дезинфекцират с хлорна вар, като правят разтвор-майка! Бих посъветвала местните власти, относно дезинфекцията, да се обърнат към специализираните фирми за дезинфекция,които ще им дадат професионален съвет как да се извърши дезинфекцията по места.
Николинка от Варна с потресаваща изповед: Мама ме продаде за 300 лева за булка
2015-02-09 17:25:57
Коментар: Николинка е била продадена от майка си за 300лв., а Николинка е отхвърлила първородната си рожба без пари! Що за морал!? На всичкото отгоре е и наградена -"БРАВО! ПРИМЕР ЗА ПОКОЛЕНИЯТА". Как може да ни занимавате с истории ,в които няма и капка морал, доблест и чест.Това ли е лицето на нашата младеж!? Пишете повече за децата, които печелят със знанията си международни награди по математика,физика, музика.

«123456789»

VIP
Курс за Машинист на Подвижни работни площадки
Център за професионално обучение към ЕТ "Виктория-Петранка Митрева" организира обучение за Машинисти на Подвижни работни площадки. Продължителност 66 уч.ч.. Обучението се провежда съгласно НАРЕДБА...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook