Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на El Navegador

«3456789»

Отвориха ремонтираната улица "Шипка" във Варна
2015-06-22 09:37:54
Коментар: Днес минах оттам, равно, няма дупки, маркировка... чак ми се дорева! Помислете само докъде са ни докарали да се разваме на нещо, което е просто всекидневие в нормалните държави! За което си плащаме данъците, а не е подарък и височайше благоволение от "господаря" ни! А стотиците други улици, които са в трагично състояние? Щом за едната Шипка им трябваха повече от 6 месеца,изглежда няма да доживея да видя нормален асфалт по кварталите... ама там за PR не е достатъчно ефектно...
Кола се качи върху тротоар при катастрофа на ул. „Кракра“ във Варна
2015-06-05 15:05:58
Коментар: Тия "колчета" са тънки алуминиеви тръби, които можеш и на ръка да огънеш, ако се постараеш и имат само психологически ефект за да не се паркира. Така че пешеходците там не са защитени. Голям късмет, наистина, че никой не е минавал тогава.
Местан: Нямаше да сме в НАТО и ЕС, ако имаше референдум през 1999 г.
2015-06-04 14:42:53
Коментар: Обобщено с едно изречение казаното по-горе звучи така: "Демокрация не е волята на народа, а волята на държавата". Значи според него държавата не представлява народа, а тези които управляват народа. Изключително нагло изявление! Местан е гнусен демагог и арогантността му е нетърпима! То бива-бива, ама да се изтъпаниш и без да мигнеш да да кажеш, че олигархията е по-демократична от демокрацията, затова народа не трябва да има думата... Това е грубо погазване на конституцията!
Премахват саксиите във форма на лодки от варненския център?
2015-04-23 10:09:11
Коментар: Малко примери как се правят лодки-саксии не от некадърници! Дървените варианти не ги обсъждам, а може би трябва! Ето пластмасова! http://www.paulus.org.uk/mmwsca/boat03_big.jpg А ето и метална! Разликата май е от небето до земята, а? http://3.bp.blogspot.com/-NQG-FOqfPY0/UOunD-EANmI/AAAAAAAANUo/MHArr6EX2ko/s640/05.jpg Има още безкрайно много снимки в нета!
Премахват саксиите във форма на лодки от варненския център?
2015-04-23 09:54:46
Коментар: Къде на снимките има лодки? Който веднъж поне в живота си е виждал лодка ще разбере че тези ръждиви недоразумения нямат нищо общо с такава! Отвратително изпълнение, отвратителен дизайн, прекрасни остри и ръждиви ръбове за намаляване на детската популация и за разсеяните пешеходци! Да не говорим, че големите количества ръждив метал просто убиват всякакви намеци за естетика, превръщайки площада в жалко подобие на център за изкупуване на старо желязо!

«3456789»

VIP
Английски - Подготовка за IELTS, TOEFL iBT и Cambridge
Индивидуална подготовка за международно признатите сертификати IELTS, TOEFL iBT и Cambridge - B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency. Използвам съвременни материали, които обхващат всички компоненти на...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
4.2 + 1.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook