Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на El Navegador

«123456789»

Пътната агенция: Няма проблем с пътния възел при Белокопитово
2015-08-05 13:37:41
Коментар: Абсолютно безумие! А Л.Павлова да спре да излиза с дежурни фрази. И пак ли с такива ще излезе, като стане поредното безумно меле на пътя заради такива "прекрасни" съоръжения! Ако ще целите МС и АПИ да се наредят в редичка да пеят дитирамби за този уникален и велик пътен възел, това няма да промени престъпно опасната му функционалност! Въпрос на време е да стане кървава баня там, но на никой не му пука! А стане ли белята, ни от възхвали нито от "остроумни" подигравки и коментари, нито пък от "аз нали казвах" ще има каквато и да е полза!
Борисов и Павлова откриват днес нови 5км (2 минути шофиране) от магистрала Хемус край Шумен
2015-08-03 19:48:33
Коментар: Въпросче - как трябва да се прави ляв завой на това гениално съоръжение (посоки София-Русе и Варна-Шумен)? Защото това,което виждам като вариант прави въпросната пътна връзка не просто безмислена, но и в пъти по-опасна, отколкото старото Т-образно кръстовище!
Вертикално излитане на МиГ-29 покори западните медии (видео)
2015-07-30 01:38:35
Коментар: Mr.A, първо, ако искаш да знаеш, Су-35С вече се произвежда серийно. Второ - това изказване, че F-35 бил най-модерния самолет е меко казано смехотворно и издава пълната ти некомпетентност по темата! Колкото до термина "вертикално излитане", в случая очевидно не е употребен в смисъла VTOL (Vertical Takeoff and Landing) и това си е просто заяждане. Колкото до Хариер и F-35B, в момента руснаците нямат аналог, да. Но не им е и приоритет. Въпросните машини са STOVL (Short Takeoff Vertical Landing), защото са твърде тежки и не могат да излитат вертикално с окачен боен товар и пълно зареждане. И въобще напълно безмислено е и от двете страни да се карате на кой му е по-голям... размаха на крилата. Това са си две различни школи, сравнявате и различни класове самолети... ябълки с круши. Но както и да е, спор нека да става,но до обиди и бой нека да не се стига! Най-важното е да не се налага да ги сравняваме в реални бойни условия, според мен!
Вертикално излитане на МиГ-29 покори западните медии (видео)
2015-07-29 10:28:44
Коментар: Хм, от "прехвалените американски Ф-ове" това го прави F-22 и то лесно: https://www.youtube.com/watch?v=totzfPN4hWQ Верно, че той все пак е пето поколение. От четвъртото (съпоставимо с Миг-29) може да се види същия номер от Юрофайтър Тайфун: https://www.youtube.com/watch?v=i9Ev8WZHkGI Но за десерт все пак оставям малко изпълнения от Су-35, това все още никой друг самолет не го е постигнал: https://www.youtube.com/watch?v=yVlmoNtcyhY
Вертикално излитане на МиГ-29 покори западните медии (видео)
2015-07-29 10:14:29
Коментар: Е, голямата новост, Миг-29 си го прави това още от 1977 година! Иначе спор няма - много ефектно е! Миг-29 е един от все още малкото самолети, на които тягата на двигателите надвишава полетното тегло, затова може да се изкачва вертикално. Нещо повече, официално обявената му скороподемност е 330 м/с, т.е. набира височина горе-долу със скоростта на звука.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook