Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на bogo

«123456789»

Строги забрани на руснаци да летуват у нас
2015-03-23 15:38:00
Коментар: Относно'' непремерените изказвания'' на някой политици надявам се сега да намерят заместител на руските туристи ,защото нали на всички е ясно че и в добри години за туристическия ни сезон пак имахме нужда от заеми а сега просто не ми се мисли. Ако не се лъжа когато влизахме в ЕС ни дадоха основно направление за икономиката -ЗЕМЕДЕЛИЕ и ТУРИЗЪМ ,не знам за Земеделието ни може да е ''цветущо '' и колко внася в хазната но ако има някой запознат да каже Туризма колко внася и какви ще са последствията .
В Китай построиха небостъргач за 19 дни
2015-03-13 11:38:30
Коментар: Напълно съм съгласен с Haus преди години поне имахме някакво прилично въоръжение после ни заставиха да си унищожим каквото имаме, и сега си останахме с 3 самолета и пародия на армия. Така на всички им е ясно ,че само да си помислим да се опънем на НАТО или на ЕС я някоя цветна революция ,я някой конфликтче в област с смесено население може да ни се спретне а ние сме си като разграден двор, армия примерно като турската само да им ''свирнат '' и за 3 дни ще са ни оправили както си искат.
Русия прекрати окончателно участието си в ключов договор за оръжията в Европа
2015-03-11 14:01:19
Коментар: Flame същото се отнася и за НАТО то не бяха ''миротворчески '' мисии последните няколко години то не бяха терористически заплахи и винаги се стигаше до едно унищожаване на един куп оръжия и боеприпаси върху определена държава
Чакат тежко лято и ниски заплати в курортите край Варна
2015-03-06 08:57:36
Коментар: Аз препоръчвам господата преди да говорят за по ниски заплати да видят първо как ще мине набирането на квалифицирана работна ръка ,защото колкото човека познавам работили в тази сфера и владеещи чужди езици са вече в чужбина и да не останат ''приятно'' изненадани това лято.
Кой го уби. И какво се променя
2015-03-02 05:40:03
Коментар: Добре според последните статистически данни рейтинга на ПУТИН е над 70% за какво му е да се занимава с НЕМЦОВ след като му беше толкова удобен (с тези близки отношения с властите в КИЕВ които може би над 90% руснаците ги обвиняват за случващото се в източна УКРАЙНА )НЕМЦОВ и останалата част от опозицията поне за сега нямаха никакъв шанс.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook