Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на bogo

«123456789»

След по-малко от пет години България може да получава азерски и румънски газ по Вертикалния газов коридор
2015-04-22 19:27:37
Коментар: Е то стана ясно ,че ще получаваме от гърците газ дали от Шах Дениз 2 или от Турски Поток те до колкото знам гърците май подписаха споразумение за 5 милиарда с руснаците именно за втория
Русия тренира с най-модерните си танкове близо до границата с Украйна
2015-04-21 08:23:21
Коментар: Varna_men ми те САЩ нямат ракета с която да изпратят до МКС и ползват руски ракети нека иначе пращат без екипаж станции до МАРС
Пет държави без България обсъждат "Турски поток" в Будапеща
2015-04-07 18:48:40
Коментар: flame БЪЛГАРИЯ с ''РАЗВИТАТА ''си икономика ли нарече голям купувач, единствения сектор в икономиката ни които работеше наистина беше туризма (беше) на всички им е ясно ,че България има крайбрежна ивица около 300 км а ТУРЦИЯ и ГЪРЦИЯ няколко хиляди и за това нашите за да постигнат 13% БВП и 150 000 работни места го застроиха Черноморието ни и тази година ''БАЛОНЪТ'' се спука .ГАЗПРОМ пък си продава винаги в долари и за това за средствата тях да не ги мислим а пък гърците още със съобщаването за ТУРСКИ ПОТОК доколкото зна подписаха договор с ТУРЦИЯ за обединение на енергината си система (не знам дали има общо с газопровода) обаче нещо много бързо си подобриха отношенията ми се струва ,а що се отнася до нас вече от където и да докарат газ от който и газопровод ние винаги ще се ''отчитаме на турците всички от там минават. Е да ни е честита енергийната ''независимост''която постигнахме .
Защо руснаците (и не само те) няма да дойдат в България
2015-03-27 09:07:53
Коментар: Руснаците ще си подкрепят КРИМ и нашите тук нищо не можеха да направят това е ясно . И на всички посещавали Турция и Гърция им е ясно ,че ние не можем да сме конкурентна дестинация и за това нашите хотелиери наблягат на "алкохолния туризъм" . Въпреки това знаем каква беше политиката на ТУРЦИЯ относно санкциите срещу Русия и в момента е заместила половината ЕС с доставки за пазара им . А това ,че в момента тече процедура за допускане на доставки на земеделска продукция от ГЪРЦИЯ ,КИПЪР и УНГАРИЯ руския пазар доказва и каква е политиката на другите две туристически държави относно руснаците. Тук обаче някой наши политици си знаят ,че са безгласна буква на европейската политическа сцена ама се мъчеха да се изявяват нищо ,че българите масово емигрират и се теглят заеми безразборно .
Строги забрани на руснаци да летуват у нас
2015-03-24 07:56:06
Коментар: ХЕ радостните от новината се радват ,че има проблеми с единствените платежоспособни туристи които идваха по нашето черноморие .Радостните от новината очакват богати туристи от КАЗАХСТАН ,АРМЕНИЯ ,и други азиатски страни.И тука вече ми стана забавно че поне не гласно си признаха ,че нормалните европейци не ни смятат за дестинация. Лошото е за тия които работят в туристическия сектор защото това ще се отрази и на безработицата в региона ,също и в финансовото състояние не само в региона но и в на страната (КОЯТО В МОМЕНТА И БЕЗ ТОВА Е В ЦВЕТУЩО ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ С ЗАЕМИ ПРЕЗ 3 МЕСЕЦА) ,но все успокоителното е,че можем да отидем да работим където си искаме в ЕС а както вървят нещата на все повече хора ще им се налага да го правят това .

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.2 + 3.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook