Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на fido

«67891011121314»

Съдът задължи Теменужка Петкова да даде информация за ТЕЦ-а на Доган
2019-08-23 17:17:21
Коментар: Как една централа за скраб, става студен резерв и как не беше оцененана като доходоносна от чехите които пред алтернативата да вложат милиони за да отговарят на изискванията избягаха като дявол от тамян, как те не оцениха пристанището, хаххаха, ми не го оцениха щото не са ДОГАН и нямат връзките, държавата да им налеее едни милиони. Тоя дъртия циганин колкото повече одъртява, толкова повече си отваря устата и все по на високи нива скача. Тук далаверата е огромна, ама огромна и подлизурските медии си мълчат и бивола си мълчи и всички си мълчат. Тук говорим за съсипването на третия по големина град в България. Тея хора никога не са създавали, те само рушат, бизнес няма, бизнес има само ако си покрай властта, общинска, държавна, поръчки, европейски програми, всичко друго е ЛЕШ. Днес държавата налива под прикрита форма, пари при ДОГАН, утре когато заработи порта, ще фалират държавното пристанище а с това и ВАрна. Хората по цял свят отвоюват земя от морето да правят терминали-пристанища, ние даваме готовите пристанища на софийски кръчмари. МИ Варна явно си заслужава да е село, кавото е била ппреди, 16000 човека, джамия до джания, щото като варнеските еснафи, няма такива.
Съдът задължи Теменужка Петкова да даде информация за ТЕЦ-а на Доган
2019-08-23 17:01:38
Коментар: ТЕЦ Варна, не може да бъде резерв, не е пригоден, тотално е леш, това е поредната далавера и то за много, ама много милиони. Да за пристанище може да се обособят терминали и да се пригодат на съвременните изисквания, но за това трябват пари и парите идват от държавата, под формата на студен резерв, защото голтаците нямат( не са голтаци, но да играят на това ниво са голтаци) и кво става, държавата няма пари да налее едни 200 млн и да направи ново държавно пристанище, но ще налеее през схемите на Доган пак толкова за частно пристанище, е това ако не е ДАЛАВЕРА, здраве му кажи.
Възстановиха водните огледала в Розариума във Варна (снимки)
2019-08-23 16:42:30
Коментар: Ожаднели са френските войници в гробищата, дето костите им останха там малко вода да има.
40-годишен мъж преби приятелката си във Варна, жената е с множество увреждания
2019-08-23 16:40:02
Коментар: МИ счупи и банковта карта дет си и дал, вземи и мерцедаса дет си и дал, ще я накажеш повече от колкото да я набиеш. хихихи
40-годишен мъж преби приятелката си във Варна, жената е с множество увреждания
2019-08-23 16:34:42
Коментар: Добре я е набил, счупена бедрена кост, бая бой ще да е било. От къде се пръкнаха всички тези идийоти? Не отричам, че много жени са за бой, ама нали за това са мъжете със самочувствие и гордост, достойнство да не падат до това ниво да ги шамарят, или всички мъже днес станаха комплексари и джендъри и за достойнство не може да се говори.

«67891011121314»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -25% на избрани серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook