Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на fido

«789101112131415»

Деца оцветиха бетонни раници около Шишковата градинка във Варна (снимки)
2019-08-23 16:25:30
Коментар: марето.смешка ама това е новина ли е, то не е от вчера! Иначе, за форумните мишоци, завършено е почти кръговото и сигурно ще го пуснат скоро, може би ако бате Бойко има свабодно време и лентичка ще стежат или поне кметчето потник ще се сниа тама, иначе вътре самата градинка в кръчето, така като я гледам я чакайте някъде на пролет, най-рано.
Малко преди 60-тата си годишнина един от символите на Варна се руши (снимки)
2019-08-22 17:56:20
Коментар: Феско, как само комунистически символи ти се набиват в очите а пропусна партийния дом, хахах. Символ на Варна е Катедралния храм, Операта, Централна поща, Военноморския клуб срещу катедралата, Хотел Мусала, Хотел Лондон, Морската градина фонтана който гледаш по новините всяка вечер, Морското казино, Аквариума, Девическата гимназия и много, много др сгради които са красели и красят Варна, няма да ми стигне място да ги изброявам. Комунетат разрушиха много други стари сгради които даваха облика на Варна, през мизерния соц, запуснаха и оставиха на разруха други впечатляващи и красиви сгради, техните наследници прекръстените комунета- капиталисти, раздадоха и продадоха и продължават да продват и да унищожават старите сгради на Варна. Оня красив облик на града които нашите предци са създли изчезва с всеки изминат ден. Преди семица говореха за още 2-3 срати сгради които ще изчезнат. Комунетата не се свеняха да рушат старата красива архитектура, а строяха коптори и соц грозотия.
Компютри и компоти. Плановете на Марияна Николова за киберсигурността
2019-08-22 17:24:04
Коментар: Ninche, казах ти че си ... и се опитваш да плямпаш там, дет не ти е работа,хахах, ама ти продължаваш да спамиш и да показваш колко малко -НУЛА знаеш и се опитваш да го докараш от голямата си уста!!! Чула си и ти нещо не дочула, но да хейтиш, хахах поне да беше проверила в интернет, що за сертификат е това хахаах. Проблемът е, че има многооо такива посредсвени хора дет много лаят като ..., и такива стигат и до властта, днес от гербаристи утре може би ти даже от комунисти, (за тва си толкова активна да дерзаеш) кво да правиш , такъв е матряла. И да, върви прочети че такъв сертификат има, т.е. имало е и кой го е издавал, изобщо не ства дума за тъпите ти пластики- както искаш ги наричай ти, дет държиш в джоба си. Др. е въпроса колко и какви знания стоят зад този сертификат, щото те и в бюрата по труда правеха курсове по компютърана грамост и ти даваха сертификат, хахах. И виж се пак се огледай, правиш тъпи внушения, поради собственото си не знание : "НЯМА ITcard квалификация", хаха ДААА ама НЕЕЕ, както казваше Петко Бочаров.
Жена осъди Община Варна за близо 2500 лв., счупила раменна кост на неравен тротоар
2019-08-22 17:16:27
Коментар: Който не съдил общината той не я е осъдил, но процесът е бавен и изисква средства, за започването му.
Над 100 учители не достигат за новата учебна година във Варна
2019-08-22 14:13:29
Коментар: Е кой ще иска да стане учиител в днешно време и да учи малките лигльовци които са като изтървани, да не казвам друго. Защото възпитанието и ученето почва първо от вкъщи, а то там НУЛА. И кой учител ще иска утре да се срещне с някой устат лаладжия като Нинчето например и да се обяснява за некадърното и кретенче, а тя да твърди колко е велико и как учителят е тъп.

«789101112131415»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook