Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Tina

«123456789»

МВР – Варна: Полицаите са реагирали при случая с починалата жена
2011-04-27 23:37:50
Коментар: Ей, ама на вас 1во лекарите ви виновни, сега полицаите ви виновни. А вие с какво сте помогнали? Полицаите да не са гробари? Какво може да нарави полицай в такъв случай? Да изкопае гроб или да се подпише вместо медицинксото лице на смъртния акт? ( съжалявам, че така грозно трябва да се изразя). И много интересно, мили журналисти, ако майката имаше едно дете по-малка сензация щеше да е нали?
Нова трагедия във Варна: Бебе почина в болница
2011-04-22 05:01:24
Коментар: Wither, според теб как се строят тези болиници в София-сигурно без пари!? Ако се наливат пари и за нашите и тук ще има хубави стаи, хубави коридори, бани с душове. Ако смяташ, че учебниците за медици са различни за всеки МУ в България си в голяма грешка. И всеки знае, че работната среда оказва влияние на работата. Ако тавана пада, тоалетното казанче тече, мазилката е напукана ще се усмихваш ли когато си на абота? Ако ще си говорим за разлики аз пък да те питам ти знаеш ли каква е разликата между спешното във Варна и Пирогов...ПО твоята логика тук е по-добре защото скоро са правили ремотн....
Майка почина след медицински преглед
2011-04-21 15:41:10
Коментар: Гръм, исках да покажа, че всеки си има познания в дадена сфера, всеки е учл за нещо, всеки е назначен за нещо... Чувала ли си " грешките на лекарите са скрити 2 метра под земята" черен хумор, но донякъде вярно и едва ли има медици и немедици, които да не го знаят. Но пак аи мисля, че ако са имали съмнение за нещо опасно и сериозно- едвали нямаше "да си вържат гащите". Съмнения в лекарите винаги ще има, защото от тях понякога зависят животи. Причините за да направя или да не направят нещо си ги знаят те. Така са преценили, така са направили. Но пак казвам,много странно би било ако и двамата лекари, които са я гледали са имали и най-малкото съмнение, че тя може да зазлее, да я пуснат у дома. Така, че колкото и да гадаем и да "нищим" близките си занят какво им е на тях. Лекарите си знаят какво е било и какво им е сега..... сещам за една реплика от филм, според която- Не можеш да мразиш нещо без да го познаваш. Смятам, че със същата сила важи това, че няма как ние да дадем компетентно мнение или коментар без да знаем фактите. Но ако трябва да избирам на кого да вярвам -лекарите или журналистите...избирам лекарите. Просто в България всичко се прави за сензация. Медиите съвсем преиначиха свободата на словото. И сега даже почвам леко да издребнявам, но реплики от рода "Загубила равновесие, но все така стискала кърмачето. Паднала назад, най-вероятно съзнателно,..." ами кой човек който Губи равновесие може да прецени на коя страна да падне ти или си го узгубил равновесието или не....
Нова трагедия във Варна: Бебе почина в болница
2011-04-21 15:15:11
Коментар: София? И какво като е София?! Лекарите не са по-добри, апаратурата е по-добра! Наливат се пари това е плюсът. Школата в България за медици е една и съща..условията са различни, това важи за всички специалности!
Нова трагедия във Варна: Бебе почина в болница
2011-04-20 21:36:36
Коментар: И не разбрах къде е лекарската грешка? ......много от хората ще прочетат сигурно само заглавието..... Аз искам обаче да чета освен за всеки смъртен случай да публикувате и за всяка успешна операция, за всеки спасен живот, за всяко хубаво нещо, което става в болниците именно и благодарение на тези същите лекари!!!!!!!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook