Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на osem.tri.edno

«123456789»

MTV Presents Varna Beach взривява днес Южния плаж
2017-07-15 12:49:26
Коментар: Концертът е факт, да си правят купона и всички да се разотидат живи и здрави. А тези, които не сме част от това- в рамките на добрия тон е орагнизаторите да поднесат едно извинение за причинените неудобства, така се прави по света. Не да изкараш всякакъв добитък от всевъзможни служби, които гледат лошо, сякаш си им изял десерта, и се изживяват като началства на преминаващите граждани. Сигурността е важна, особено днес, но може да се прави дружелюбно, приятелски, хората да обичат службите, а не да ги презират.
Заграждения в част от Морската градина на Варна заради концерта на MTV (снимки)
2017-07-13 18:36:28
Коментар: Няма лошо, но...MTV e с останала в ХХ век култова слава сред младежта, сега е чалгата в поп-музиката. В този смисъл, от настоящото събитие се ласкаят "чичаци и стринки" от ръководството на Община Варна, което са били млади по времето на MTV. А ако други страни, примерно скандинавските, имат място като Южния плаж, с чудесен пясък и плитък бряг, никога няма да им хрумне да го използват не по предназначение. Ние ще правим концерт на плажа, на стадиона няма да играем футбол, а ще наредим маси за игра на шах, в залата няма да има театър, а ще продаваме гащи, и прочие метафори. Можеше да е на плажа в Аспарухово, там е по-широко, и тъкмо чужденците ще видят кварталът, гордост на кмета Портних, както се закани той самият:)
Заграждения в част от Морската градина на Варна заради концерта на MTV (снимки)
2017-07-13 15:41:13
Коментар: Да му мислят службите за сигурност, ще се струпат много хора, събитието ще има някакъв европейски отзвук, достъпът е твърде лесен, и ако онези искат, могат да ударят. Да не мислите, че България е застрахована?
Катастрофа и огромно задръстване на Аспарухов мост
2017-07-12 13:53:41
Коментар: Щети по ламарините-към 500 лв, но за да се документира кой точно гламчо е виновен, се блокира половин град. Преки щети от задръстването-примерно 5000 лв, косвените не ги броим. БГ оправия. А Аспарухово определено не е квартал, където човек да си вземе жилище, прекалено зависим е от моста.
Плевнелиев: В интерес на България са добросъседските отношения на Балканите
2017-07-07 10:07:41
Коментар: Кога президент Плевнелиев ще получи обещания пост във върховете на световната политика?:)

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook