Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на osem.tri.edno

«123456789»

Екстремен пазар във Варна: Пешеходци сноват между колите заради хипермаркет
2017-10-14 13:08:03
Коментар: Глупаво е някой да казва на друг къде да пазарува. Глупаво е да казваш, че до Кауфланд се ходи само с кола, така може да е в Германия, но тук подобни магазини са насред града. И извън конкретния казус- в някои коментари прозира просташката автоталибанщина, която е много сериозен проблем за съвместния ни живот. Както са го подкарали някои, бебетата им ще почнат да се раждат с джанти, не с крачета. България като цяло е част от ориенталската култура, в която е унизително да вървиш пеш, признак на нисък социален статус, Е, в Швеция може внучката на краля да ходи на лекции пеш или с колело, а тук внучката на Гроздьо Гроздев от с. Гроздьово смята, че й е под нивото да повърви малко.
Екстремен пазар във Варна: Пешеходци сноват между колите заради хипермаркет
2017-10-14 07:06:29
Коментар: Въпросът е елементарен- във всеки цивилизован град трябва да имаш безопасен начин да отидеш пеш от точка а до точка б. Би трябвало да важи и за българските градове.
Екстремен пазар във Варна: Пешеходци сноват между колите заради хипермаркет
2017-10-13 21:53:38
Коментар: Става дума за човешки живот. Нещо трябва да се направи. В коментарите се долавя една откровено тъпа нотка "Остави ги тез' , да ги ядат кучетата, тръгнали за евтини банани". Стига да са качествени, предпочитам евтини банани пред скъпи. И всички пазаруваме във веригите, колкото и на пет човека да им е мъчно за кварталната гнусна барака бакалия на бай Гроздьо. Поздрави за новата придобивка на пазаруващите.
Община Варна дава 8.6 млн. лева за рибарското пристанище „Карантината“
2017-09-25 15:12:11
Коментар: Това е добър повод да се разчисти мястото от хора, които не са никакви рибари. Половината бараки и бунгала са на хора основно от Аспарухово, които и въдица не са държали, камо ли да ловят професионално. Има и едно бунгало на софиянци, които лятото идват на почивка. Сега Обшината да не вземе да им построи масивни къщи:)
Хванаха крадци на книги от библиотека "Рапана" във Варна (обновена)
2017-09-11 13:25:44
Коментар: Книгите са там, за да бъдат вземани, защото това не е читалня. И как точно ще определят уважаемите полицаи кой си слага книга в раницата, за да я чете вкъщи, или да я пусни за продажба на сергия или в сайт? Много по-голям проблем, много по-грозно би се получило, ако хванат някой човек, че взема книга, и да го карат да се обяснява пред ченгетата-еднокнижници. Оставете ги, който не му е съвестно - да краде, грехота ще бъде да тормозите някой четящ човек с подозрения и обвинения.

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.4 + 2.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook