Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Olimp64

«23456»

Собственици на земя в Иракли и Емона ще съдят държавата за нарушаване на правата им
2013-01-17 11:58:37
Коментар: Още искам да кажа ,че всички тези имоти са в регулация,за тях има градоустройствен план! Може би е време ние собствениците да протестираме да бъде направена инфраструктурата!Може ли хора ,които нямат нищо общо някакви измислени "еколози"да се разпореждат с нашите земи.За какъв озеленителен пояс говорят като те самите не са направили нищо за да запазят природата,а само унищожават и замърсяват.Ако се забрани строителството държавата никога няма да има пари да превърне това в паркове,И НАЙ ВАЖНО ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПЛАТИ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ!
Собственици на земя в Иракли и Емона ще съдят държавата за нарушаване на правата им
2013-01-17 11:45:23
Коментар: Същото важи и за Карадере,цяло лято живеят на палатки" интересни типове",замърсяват изсякоха всички храсти и дървета за да палят огньове,а питайте ги къде им е тоалетната...,може ли една зона да е защитена за нормалните хора-собственици на земи ,дори къща нямаме право да си построим,а тези да живеят там,може да идват на плаж през целият ден ,но през ноща да отиват в нормални хотели или да се построят къмпинги. Още искам да кажа на некомпетентните ....,че Камчийски пясъци не се намира на река Камчия,а между Бяла и Карадере,ние които притежаваме имоти в тази част,все още не можем да строим ДО КОГА,ДО КОГА?Надявам се ,че хората от Бяла,които имат имоти на" Бяла река" и "Хруба" ,което сега се води" Камчийски пясъци" също ще защитят своите интереси.
Джулай морнинг
2012-07-01 06:14:28
Коментар: Поздравявам всички мой приятели и съученици родени и израстнали на морето с днешното JULY MORNING!!!
Окончателно: Магистрала "Хемус" - само от София до Велико Търново
2011-10-20 11:59:36
Коментар: Не мога да повярвам!Една от най важните магистрали"Черно море"е изоставена на последен план!!!Този тесен път между Варна и Бургас" е причина за най много катастрофи.Някога се говореше за крайморски панорамен път.Ние МОРСКА ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ?Има ли в света морски район толкова изоставен?
Десетки паднали дървета във Варна (видео)
2011-10-17 12:26:05
Коментар: Защо винаги се чака лошото време,градът е пълен с изсъхнали и грозно надвиснали стари дървета,това най вече личи лятото,когато всичко е зелено,никой не си прави труда да ги премахне. Дори видях нещо ужасно отрязани дървета ,а грозните дънери оставени те също могат да бъдат премахнати с подходящата техника.На много места тротоарите са подпухнали от стари и грозни дървета,вероятно се чака сами да паднат от някоя буря...

«23456»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook