Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Olimp64

«123456»

Варненски родители се възмущават от вида на безплатните закуски в училище
2016-10-04 11:33:30
Коментар: Това ,че са разнообразни не значи ,че стават за ядене,тези с шунката и краставицата са отвратителни,плодапочернял и ферментирал и също не става за ядене. Защо тези две филии хляб да са толкова полезни,А КЕКСЧЕ,КРОАСАН,БАНИЧКА ДА СА ВРЕДНИ-ДЕЦАТА ГИ ПРЕДПОЧИТАТ,НО И ТЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПОНЕ ВИД ЗА ГЛЕДАНЕ! тези така наречени полезни храни никое дете не ги яде!!!
Пътят Бургас-Варна е най-смъртоносният
2016-07-18 15:09:59
Коментар: Най смъртоностният,защото е най натоварен.В момента колоните се движат едва -едва.Представете си тези тулристи какво си мислят! Вероятно няма по света толкова тежък път край морето.Всички сте били и в Италия и в Испания и Гърция да не изреждам още... много морски държави.Как се надяваме на богати туристи като дори от Варна до Несебър пътуваме бавно и ОПАСНО!КЪДЕ Е ПАНОРАМНИЯТ ПЪТ? НАЙ ГЛАВНАТА МАГИСТРАЛА ДОРИ НЕ СЕ СПОМЕНАВА КАТО ПРОЕКТ?????????????????????????
Оградиха градския фонтан във Варна с кашпи (снимки)
2016-07-01 07:48:10
Коментар: Отново чубриците каквито бяха в така наречените ръждясали лодки,няма ли красиви цветя в семпли саксии.ВсиЧко на площада се прави само за себе си.Обликът не е на морски град.Заведенията наоколо също са в грозни цветове.Защо не прилича на гръцките или средиземноморски градове.Тук се използват тежки материали ,а цветовете са грозно зелено,кафяво, сиво-ЗАЩО ДА НЕ Е БЯЛО И СИНЬО???
По-широк плаж и нова визия за заведенията до Морските бани на Варна (снимки)
2016-04-22 10:12:38
Коментар: Няма морски дух,това прилича повече на гробница???!!! В цял свят морските градове дишат от морето,а във Варна - преграда,отдавна тези грозни сгради трябваше да бъдат съборени и да се изградят светли и в морски стил заведения. Центъра в грозно кафяво /вече ръждясали пейки/ Край морето гробарско сиво?
Една модерна визия на Аспарухов мост
2015-02-17 08:50:35
Коментар: За първи път да видя ,че Варна е морски град,говоря за бялото в този град до сега всичко е мрачно ,грозно ла...но ръждиво ,грозно зелено и още какво ли не??? Бяло и синьо трябва да е облика на морският град-огради,пейки,съоръжения допълващи пана и др. Табелите ,които сочат булевардите също са ужасно грозни,малки и невзрачни! Дано това което е на снимката да е начало за светлината,която да набляга на морето,когато някой пристига тук да разбира,че това е морски град.

«123456»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.1 + 2.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook