Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mu3epHuk

«1234»

Инженерите по-търсени от хакерите
2011-07-25 19:34:48
Коментар: Това е много добре! Предната седмица завърших с отличие! Значи няма да остана без мезе и биричка :)
За фрапираща случка на учителска отмъстителност алармира родител
2010-10-27 23:06:56
Коментар: Аман вече от простотия! Стига оправдания! Такива гаменчета, не само от примера, а въобще от идиотчетата, които си мислят, че всичко им е позволено, нямат място в обществото ни. Няма ги поправителните училища и трудовите лагири, да видят какво ги чака, ако не се "поправят" по собствено желание - бързо и безболезнено. Писна ми от неизаинтересовани и глупави родители. Писна ми от учители, носещи се по течението, скръстващи ръце, казвайки - Нищо не може да се направи. Още колко пъти трябва да ставаме свидетели на подобни абсурдни ситуации? С какъв акъл, майките ще тръгнат да защитават лигавенцата? Откога е престъпление да зашлевиш самозабравило се хлапенце? Докога ще търпим произвола? Решение на този проблем има! Разбира се неофициално. Причакване в някой ъгъл и бой, докато през сълзи признаят признаят, че са сбъркали и искат прошка са вулгарното си поведение. Вижда се, че единствено с молби работата няма да стане. Наскоро едни келешчета, като това от статията ми създаваха проблеми. На възраст да са същите, 4-5 клас. Не можете да си представите какъв вулгарен речник имат, как се сържат навън, дори сред непознати по-възратсни. Децата застават на детската площадка и се псуват едни други, замерят се дори с камъни, блъскат по пейките и крещят, а до тях млади майки люлеят своите невръстни дечица и не смеят да направят забележка, защото мъжете им не са до тях и ако тези озвереят, няма кой да раздаде правосъдие. Няколко пъти правих забележка през терасата на гаменчетата да се укротят и да не ритат топка по стената на блока, която граничи точно с детската площадка. Ефектът бе временен. Аз обаче имам един съществен недостатък. Човек съм и търся спокойствие! Вие как бихте постъпили? Бихте им се молили да спрат? Бихте търпяли? Е, аз не съм от тези, които са мишки и се оставят да бъдат тъпкани. В един момент ми писна и слязох докато хлапенцата си блъскаха по стената и не очакваха какво ще стане. Взех им страха! Честно казано... едвам се стърпях да не ги пребия...Вече не идват!
Ток порази 74-годишен кранист в Девня
2010-07-06 18:33:03
Коментар: Малка поправка: Става въпрос за 20 киловолта напрежение или по друг начин казано - 20 000 волта напрежение.Иначе 20 000 киловолта " ток " е абсурдно.Съболезнования за семейството на загиналия.
Станишев: Добрата новина е, че измина 1 година от управлението на ГЕРБ, а лошата е, че остават още 3
2010-07-06 18:26:43
Коментар: На този Станишев мястото му е в някоя каменна кариера, а не да пълни умовете на изстрадалите пенсионери с глупости!Видя се той колко направи през последните години.
Война за детска площадка във варненския кв. Младост
2010-07-05 22:51:30
Коментар: Човекът и живущите в близост до детската площадка са в пълното право да защитават спокойствието си.Под нашите тераси има площадка на дори по-малко от 2 метра.Не стига, че през деня слушам детски истерични крясъци, ритане по стената с топка( дадох ултиматум на хлапенцата да спрат, иначе ще разплача тях и родителите им ) , а вечер търпим идиоти, седящи по пейките, защото нямало къде да ходят.Мястото на площадките е по-встрани от блоковете!А това, че в конкретния случай са играели волейбол, чупили са прозорци и са имали наглостта да налитат на бой вече е наистина прекалено!Не стига, че отнемат законовото право на гражданите за почвика, ами и търсят саморазправа чрез сила.Искрено моля хората, от които зависи нещата да дойдат на мястото си, да си свършат работата!Все пак заплатите им ( изхранването на децата им ) зависи от такива като мен и като потърпевшите в конкретния случай! Послепис: Нека родителите, люлеещи децата си. да смажат люлките, те са родителите са за убиване !!!

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.5 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook