Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mu3epHuk

«1234»

Забраниха карането на велосипед в Морската градина във Варна
2019-06-14 20:46:31
Коментар: Цялата община е като след преживяна война, правят се спешни ремонти на новопостроени пътища след най-невинния дъжд,всичката им наред, тръгнали велосипедите в морската градина да забраняват. Тия в общината, които ги храним с нашите пари е най-добре да се махат и на тяхно място да дойдат общинари от коя да е африканска държава, за да се почустваме и ние най-накрая хора. Да забраняваш велосипедите в морската, когато има други фрапиращи нарушения там е като да забраняваш палатките, а да си затваряш очите за незаконните изсичания на горите и наливане на бетон... Надявам се този кмет да го хванат в крачка и да не види повече управленски пост - за мен не е добър кмет.
Във Варна можеш да вземеш безплатен билет за кино срещу кръводаряване
2019-06-04 14:25:20
Коментар: Кръводаряването често е безвъзмезден акт, достоен за уважение, но съдейки по така наречените " кашончета " , които се дават за възстановяване на кръводарителя, а и да си подслади поне малко първите дни съдя, че по-скоро БЧК иска да отрови малкото останали съвестни хора. Само погледнете какви отрови има вътре, всички с палмови хидрогенирани мазнини, енергийна напитка, вафли, сок. Преди няколко години не беше чак толкова обидно положението. По-отдавна имаше шоколади " Фин млечен ", пчелен мед, русенско варено... Изглежда цената на кръвта поевтинява съдейки по " кашончето " . По-добре да има ваучер за купуване на месо, защото месото по-бързо възстановява кръвта, отколкото палмовата мазнина и енергийната напитка, които са доказано вредни. Иначе хубава инициатива за звездните автографи. Повече доброволци ще има, когато има и смислени кампании. Свестните хора така или иначе даряват, затова трябва да се привлекат несвестните, а те искат нещо в замяна, така че си оправете кашончетата и давайте, ако не качествени шоколади, то поне коприва и спанак!
Велосипедист блъсна 63-годишен варненец и избяга
2018-06-14 09:46:38
Коментар: Сган има при всички участници в движението, така че не е уместно да се заклеймява кой да е от видовете. Както има коректни, внимателни и даващи път, така има и в другата крайност. Разсеяните и нагли пешеходци също не са пренебрежително малък брой, за да не оказват влияние. Нямат право да вървят по велоалеята, но го правят. Не оправдавам този, който е избягал.
Нинова: Бойко Борисов се провали
2018-06-10 19:55:16
Коментар: Групировката ГЕРБ е резултат от Тройната коалиция и последвалото управление на БСП със Станишев и по-нататък Орешарски. На хората им писна и гласуваха за нещо " ново ". Така че кака Кури да вземе да потъне в земята от срам и никога да не напомня за себе си. Трябват изцяло нови политици, които ще са държавници, а не държанки. Никога повече познатите партии! За чеп не стават.
11 храни, които са забранени в САЩ
2018-06-03 21:12:10
Коментар: Кога ще забранят тук производството и вноса на продукри, съдържащи палмова мазнина, натриев глутамат, подсладители като аспартам и цикламат? Това са едва една малка част от всички отрови. Как изобщо законодателят търпи умишлено (с цел облага) да се трови населението? На институциите пука ли им за техния работодател - българинът страдащ от високо кръвно, диабет, затлъстяване и начална форма на рак?

«1234»

VIP
отслабване,премахване на холестерол и детоксикация
Зеленият липолазер Verju извежда мазнините от тялото и подпомага пречистването на организма. С мощното си въздействие зелен лазер Verju не просто намалява обиколките, а успоредно с това ни освобождава...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook