Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на jinba ittai

«123456789»

Рекетират варненци за включване към незаконни водопроводи, алармира съветник
2018-11-20 10:01:26
Коментар: Сами си строим водопороводи - ДА, за наша сметка ! Плащаме таки за строежи в общинска земя, таски за разрешителни, строителни площадки, актове и актченца и хиляди таски за ндзори и прочее и после сме длъжни да ПОДАРИМ всичко на същата тази община и ВИК към които сме платили всички тези такси ! ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ - официален по тарифа, взаимствано от турско робство - данък за това че си хабят зъбите да ядат храната която робите са им приготвили ! Къде е общината и държавата и ВИК в тази схема ? Единствено и само като официални рекетьори и монополисти !
Рекетират варненци за включване към незаконни водопроводи, алармира съветник
2018-11-19 17:01:19
Коментар: Моля журналистите когато пишат някаква статия да вземат мението на всички страни, които са засегнати в случая ! Ако питате общината или ВиК - те винаги са прави ! Монетата винаги има 2 страни !
Рекетират варненци за включване към незаконни водопроводи, алармира съветник
2018-11-19 16:50:05
Коментар: Общината е МАЩЕХА за голяма част от живущите във Варна ! Защо общината не ги изгради тези водопроводи за да не се стига до това БЕЗУМИЕ ? Съветниците като се събират да решават да вземат меннието на потърпевшите от бездействието на същата тази община ! Хем общината се оплаква че няма пари за това, хем след като бъде изграден водопровод с лични средства на живущите в определен район (на кооперативен принцип) - същата тази община задължава водопровода да бъде ПОДАРЕН (да ПОДАРЕН) на ВИК дружеството ! И всички впоследствие които искат да се включат в този водопровод да не дължат НИЩО на тези които са финансирали изграждането му но ВИК да таксува новожелаещите за включване ! В кой нормален строй и свят това може да се случи ВИК, които не са дали 1 стотинка за изграждане на този водопровод да събират такса за включване към ЧАСТЕН водопровод ! Не говоря за сумите които се дължат към ВИК - водомер, вода на кубик, партида и т.н. ! Иде реч за друга ТАКСА която ВИк дружеството събира ! ТОВА Е АБСУРДНО ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ! ТОВА И В КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ !
Зимни ще се казват вече коледните базари в Белгия, за да няма дискриминирани
2018-10-31 13:30:48
Коментар: Очаквам още тази година Меркел да се прекръсти доброволно на Meryem и по нейния почин всички евро лидери за да бъдат толерантни и да не дискриминират живущите в страните им "братя" мюсулмани - съответно Емануел Макрон на Ахмет и т.н.
Зимни ще се казват вече коледните базари в Белгия, за да няма дискриминирани
2018-10-31 13:15:35
Коментар: Догодина да се проверява и до базар да се допускат само обрязани мъже и жени с фередджета !!! Тази година в Белгия, да се готвят всички Коледни базари в цяла европа ! Какво ви става бе хора ? Къде сте видели в мюсулманския свят някой да си променя традициите заради КРИВО разбрана ТОЛЕРАНТНОСТ и зардади живеещите там християни !

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook