Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на jinba ittai

«123456789»

Работодателите във Варненско с остра нужда от работна ръка
2019-02-01 13:08:13
Коментар: Моля напишете статия за Работниците във Варненско с остра нужда от добра работна заплата ! В НОРМАЛНА пазарна икономика търсенето и предлагането са в пряка зависимост - съответно и заплащането и производителността. Опита - работника да бачка без пари - ражда липсата на желаещи и нуждата от работна ръка!
Бойко Борисов на среща с кметовете, решават и за винетка между Варна, вилните зони и Златни пясъци
2019-01-04 12:16:16
Коментар: Кмете само до Златни пясъци ли има вилни зони във Варна ?
ВиК-Варна не ремонтира незаконни водопроводи
2018-12-27 10:12:09
Коментар: Хо Хо Хо ! А защо г-н Вълканов "ПРЕМЪЛЧАВА" факта че ВИК НЕЗАКОННО (ПАК ПОВТАРЯМ - НЕЗАКОННО) присъединява абонати в частни водопроводи (и неузаконени такива)и без съгласието на собствениците и съответно събира пак НЕЗАКОННО такси ! Това е пълен абсурд - родна мила картинка ! Когато на ВИК и е изгодно взема такси и НЕЗАКОННО присъединява абонати в частбни водопроводи-без съгласие на собствениците - НО, когато се касае за ремонт - вдигат ръце собствениците да се саморемонтират ! Това си е за журналистическо разследване - ако някой има журналист желае всичко за ВИК да излезе наяве ! Но явно на журналистите не им стиска за да са политически кореткни !
Ремонтите в "Аспарухово" се изпълняват по график и са съгласувани с КАТ
2018-12-17 14:00:15
Коментар: В допълнеие - явно обекта се изпълнява художествена самодейност - като хоби - когато стане! а не като проект който трябва да приключи въсможно най-бързо и евтино !
Ремонтите в "Аспарухово" се изпълняват по график и са съгласувани с КАТ
2018-12-17 13:57:20
Коментар: Дори и съвсем непрофесионален поглед може д аустанови следното: - на фирмата изпълнител явно се плаща на ден, а не за извършена работа - в противен случай не би държала работници които да се разхождат с кафе в ръка все едно са попаднали случайно на обекта - беше положен асфалт на част от отсечката която в момента е в ремонт - изкопана все едно е паднала бомба и никой нищо не работи по тази дупка. - техниката - багери и т.н. стои скупчена в единия край на изкопите и без нзачение кой час от работния ден е работи най - много 1 багер !? - работното време на работниците явно започва в 10-11 в най-добрия случай и свършва в най-лошия около 17, тй като в другите часови диапазони случайно може да видите някой заблудил се работник по трасето !? Извод: За огромно съжаление - споделениете по-горе факти са не само лични но и и на всеки който поне 2 пъти е минал през този участък. Всичкия този "ремионт" по мнение на специалисти може д априключи за не повече от 1/3 от времето за което е планиран в монета !!! Не знам на инвеститора - ДЪРЖАВАТА/ОБЩИНАТА как им излиса сметката при всички тези обстоятелства ?!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook