Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на varnenec v poveche

«234567»

Осъдиха Мануела Горсова да плати на Стависки разноски по дело
2011-06-14 14:14:18
Коментар: Съгласен съм с бойкот на Дженерали! Щом не им стигат премиите от граждански застраховки, да не сключват такива. Има много компании, които ще поемат техният дял.
Прокурори искат по-леки наказания за пияни шофьори
2011-06-14 09:26:50
Коментар: Не съм съгласен да се намалява наказанието за водачи употребили алкохол. Аз съм за налагане на още по-строги наказания, особено за тези извършили ПТП. На такива, употребили алкохол и в катастрофа отнели човешки живот, наказанието да се приравни с умишлено престъпление и съответно да се излежава ефективно присъдата, не и без книжка да продължават да мародерстват по улиците.
Лекари пращат дете с кърлеж при баби знахарки
2011-06-08 10:45:51
Коментар: Приемам, че по процедури Спешният център, не се занимава с тази дейност, и не приемам, че вадене на кърлеж, отнемащо, предполагам, две минути и то от дете, ще ги "претовари" с работа. Няма да коментирам добре познатите практики, при влизане в болници да се носят "доброволно" материали и консумативи, прилежно написани в списъчета, раздавани от гл. сестра на отделението и сигурен съм, че са включени в здравната пътека. Да, сигурно заплатите на докторите, не са като тези на колегите им в ЕС, но и нашите не са, и щом сме избрали да живеем заедно в нашата България, нека се разбираме, и не се изнудваме. Все пак, нали всеки поне малко интелигентен ще схване, че като изнудва друг, то и този, изнудвания трябва да изнуди, за да си "върне" по някакъв начин на постъпката и парите. Затова, мислете и правете това, което ви е вменено в длъжността, за да се получат нещата в инак загиващата ни държавица.
„Родни балкани" открива летни занимални "Млад турист 2011"
2011-06-06 11:16:09
Коментар: Подкрепям Краси, защото моето дете вече три години ходи, и всичко е едно и също. Има какво да се промени - забавленията, местата, които се посещават и какво ли още не, което да е от полза за децата. Приветствам инициативата, но трябва и доразвиване, за да не залезе, както много други неща, започнати с ентусиазъм, но без търсене на новости залязли скоропрестижно.
Глад за шефове мъчи бизнеса
2011-06-01 10:52:22
Коментар: Подкрепям Vic. Първо трябва да имаме собственици със собственост, а не поставени лица, които се вълнуват само от собственото си благополучие, за сметка дори на бизнеса, който "ръководят".

«234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook