Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на varnenec v poveche

«1234567»

Варненската АГ болница отказала полагащ се скъп медикамент на здравноосигурена жена
2012-03-07 11:43:58
Коментар: Миналата година, преживяхме същият ужас - след раждането на детето, не ни казваха каква е кръвната му група, докато малко преди да изтекат въпросните 72 часа за поставяне на гамаглобулина ни съобщят, че ни се полага по здравната каса, но го нямат в болницата. Ако искате, купете си и ще ви сложим инжекцията. Лично аз я купих, като цените в различните аптеки (в които я има въобще) бяха с голяма разлика. Все пак, здравето е преди всичко и взех въпросната гамаглобулин. Става дума пак за АГ болница. Мисля, че дори пазя касовия бон. Няма нищо написано в епикризата, както нямаше и рецепта дори. За жалост, дори и да върнат парите, доверието в здравната система и хази хуманна професия все повече намалява и точно заради самите лекари и ЗОК.
Починалата Надежда Узунова имала възпаление на белите дробове и астма
2011-12-13 14:30:57
Коментар: Ако всички тези "неудачни" медицински действия, се бяха случили в Америка, със сигурност щеше да има дело. И моля да не бъркат осъдените от прокуратурата на дадена държава лекари и тези, които са се споразумяли с ищтците по искови дела. А като виждам жалките извинения на "проверяващите", за причините довели до толкова пострадали от медици, единственото, което ми идва на ум е да се разглеждат от европейски институции подобни случаи. А докато се случи това, да се миолим, по-малко хора да преживеят всичко това.
Още един смъртен случай на родилка
2011-11-25 09:55:12
Коментар: Съболезнования за всички пострадали от некадърни лекари или алчни за пари такива. Плащаме си достатъчно, най-малкото чрез осигуровките. Защо не учи студента по медицина в Германия или Франция например (там няма и да влезе, а посещаване на заведения различни от университета е немислимо, защото нямат време от самоподготовка). За цената, която трябвада плати за образованието - няма да говоря. Там, в нормалните държави, когато лекар сгреши (все пак и те са хора), то от задължителната им застраховка се изплащат и то баснословни обезщетения, а сгрешилия лекар (с него застрохователя се разправя, ако не е в задълженията на прокуратурата и съда). Те не случайно там лекарите са скъпо платени и уважавани, ала това си има и своята цена - отговроността им. Поне да излезем и почетем постртадалите в България от такива грешки, щом не можем да променим с друго нещата. Да излезем в събота и помълчим за минутка.
Почина основателят на "Епъл" Стив Джобс
2011-10-06 10:52:01
Коментар: Голям човек си отиде и се надявам, повече хора са се поучили от него. RIP
Джипита пак скочиха срещу нощните дежурства
2011-09-29 12:05:08
Коментар: Браво на нашите медици, както винаги загрижени за своите пациенти!!! Може да ги посещавате в парка, с букетче цветя. Ще ви излиза много по-евтино - няма да плащате за дежурства на колегите си, да се занимавате с новородени бебета (дори да имат вече ЕГН-та), а когато не ви харесва пациента, да си го отписвате. Как така ще се оплаква той, че и ще Ви сменя когато си поиска (вярно, че законодателя е предвидил веднъж годишно) - та това накърнява Вашето его. Как да не подкрепи човек натрупването по индивидуални партиди.

«1234567»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook