Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Гневен

«5678910111213»

Варненският съд милосърден към самотна майка, убила двама родители на пътя
2013-09-12 13:04:13
Коментар: Името на съдията е СОНЯ НЕЙКОВА ! Сонче, парите не миришат, нали?
Варненският съд милосърден към самотна майка, убила двама родители на пътя
2013-09-12 12:43:07
Коментар: Небезизвестната менекенка и двойна убийца – Емилия Йорданова Нанева, предприема безумна маневра с цел изпреварване в забранен участък без видимост, с превишена скорост (нарушенията са много), при която навлизайки в насрещната лента, блъска насрещно движещия се автомобил, който шофира нашият приятел Младен. Съдия Соня Нейкова призна Нанева за виновна като отсъди присъда от 3 години затвор с 5 години изпитателен срок т.е. условна (неефективна) присъда и 2 години и 6 месеца лишаване от свидетелство за управление на МПС. Аргументът на съдията за издадената присъда е, че извършителката няма предишни нарушения и е самотна майка(???) с малолетно дете, за което трябва да се грижи подобаващо т.е. да бъде на свобода. Ние питаме : -А кой ще се погрижи за децата на Младен, които останаха без баща, и децата на неговата служителка, които останаха пълни сираци (баща им почина наскоро преди инцидента) ?!? За детето на убийцата Емилия Нанева знаем, че има кой да се погрижи и това е известният мастит бизнесмен Явор Златанов (собственик на фирмите Изамет Транс, Изамет Еоод), който се появи днес в съда с охрана в подкрепа на любимата си. Същият е известен и като бившият съпруг на Радост Драганова от предаването “Огледала”. Докога децата на обикновените и “простосмъртни” хора ще бъдат обречени, страдащи и незащитени за сметка на т.нар. “елит” ? За пореден път се доказа как работи съдебната система в България и какво законодателство имаме. Явно всеки, който е “богопомазан с пари” може да убива наред безнаказано!”
Варненският съд милосърден към самотна майка, убила двама родители на пътя
2013-09-12 12:12:54
Коментар: И аз съм самотен родител, ако тегля ножа на някое МРЪСНО ПРАСЕ-МАГИСТРАТ, дали ще се размина с една лека условна?
Варненският съд милосърден към самотна майка, убила двама родители на пътя
2013-09-12 12:07:41
Коментар: Справедливо е даа я тикнат за 20 години в дранголника, а за седемгодишното - да се грижи баща му. Явно курветината има пари да плаща на съдиите, а справедливост за сирачета няма да има. България е идиотска държава, вървяща към гибел, и КОРУМПИРАНИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД има съществен принос за това!
Бойко Борисов: Ако бях варненец, щях да бия с камъни министър Терзиева заради магистрала "Хемус"
2013-09-07 16:06:19
Коментар: Пазим си камъните да бием по твоята тиква, мутренски примитив такъв...

«5678910111213»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook