Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Гневен

«123456789»

Областният управител отмени заповедта на кмета за автомобилите в Морската градина
2013-11-22 16:34:45
Коментар: Тоя мазен селски пор да си ходи обратно в Тръстеник и да не обижда град като Варна с присъствието си. И то НЕЗАБАВНО ! ОСТАВКА !!!
Наследници на Антон Новак искат опазване на Морската градина
2013-11-22 15:52:26
Коментар: Варна мрази БСП! Всички на протест. Оставка на тоя пор, който ни натресоха за областен!
Областният управител отмени заповедта на кмета за автомобилите в Морската градина
2013-11-22 15:47:55
Коментар: 1. Има приет ОУП, определящ границите на парка "Морска градина", вкл. м-ст "Салтанат" - факт 2. Всички входове са обозначени със знаци "Приморски парк" (и то от години) - факт 3. Чл. 15, ал.7 от Закона за движение по пътищата забранява движението на МПС в паркове - факт 4. Затварянето на очите и фрапиращото бездействие (до неотдавна) от страна на Общината и Пътна полиция - Варна, не отменя тези разпоредби. Също така закона не предвижда изключения за коли над 100000 евро, за родители, които водят детето на тенис, за хора които са собственици на имоти, или живеят там, нито за бременни мутреси, освен ако не са решили да раждат в парка. В този случай автомобили със специален режим (линейка, пожарна, МВР), се допущат. В последните години в Морската градина на Варна, част от която е и т.н. „Салтанат”, бяха извършени редица безобразия, най-вече свързани с безразборно строителство от алчни хора със съмнителен интелект и още по-съмнителен морал. Грозни жилищни кооперации в стил „мутробарок”, и още по-грозни алуминиеви „офис кубчета”, бяха успешно„маскирани” като художествени галерии, рехабилитационни центрове и всякакви подобни щуротии, пред услужливия полузатворен поглед на Общинска администрация, а често и с неиното активно съдействие . Въпросните намериха процеп в закона и се възползваха, по най-варварски и безпардонен начин, а Община Варна оставаше сляпа и глуха за цялата тая свинщина. Стига ! Никой не им е длъжен повече! След като са си построили художествена галерия в парк, нощуват в художествена галерия, находяща се в парк... ... ами да вземат да се държат като в парк, най-сетне. Да вземат да ходят пеш, защото това е нашият парк, а не техния заден двор. Безобразията, извършени в миналото в Морската градина, не могат да бъдат поправени с други безобразия, а с налагането на спазването на закона. Никой не им отнема правото на достъп до имота, но да се разберем – „право на достъп” и „право на достъп с автомобил”, са две различни неща. И да не ми излизат с номера, че види
Областният управител отмени заповедта на кмета за автомобилите в Морската градина
2013-11-22 15:47:41
Коментар: Варна мрази БСП! Оставка на тоя пор!
Да разчистим тротоарите на Варна от коли за 5 часа
2013-11-15 17:01:48
Коментар: Собственика на улиците, Община Варна, НЕ Е ДЛЪЖНА да осигури паркомясто за всеки трошляк. Правилата за паркиране трябва да се спазват, а като няма къде да паркираш, просто не сикупуваш кола, както е в цивилизования свят. В Токио НЯМАШ ПРАВО да си закупиш автомобил, ако нямаш собствен гараж, или не представиш договор за наем с такъв, или с обществен паркинг.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook