Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Chet

«123456789»

Разбитата печатница – на дъщерята на дългогодишен служител в Морска администрация
2012-06-06 21:42:25
Коментар: На фона на тази безработица, да ударят по работодател е лошо, още по-лошо е ако го правят само защото е засегнал чужди интереси. Въпреки че не е някакъв крупен бизнес, все пак явно е че е печеливш, защото не са малко морските агенции във Варна и Бургас. Но и Варна и Бургас са морски градове, където голяма част от хората се препитават по този начин. Не забравяйте че моряците също имат семейства. За мен е необяснимо злорадството, което прочетох в някои от коментарите, нали това ще засегне всички хора в този бизнес.
Разбитата печатница – на дъщерята на дългогодишен служител в Морска администрация
2012-06-06 00:11:43
Коментар: Ами да ги съди тогава журналистите, че го злепоставят така без доказателства. Завистлива напаст сме ние българите и туй то. Един да има желание да направи нещо по-добре от другите и на него ще му намерят цаката да го оклеветят и злепоставят.
Кал и дупки край новия „Ген. Колев“
2012-06-02 23:09:28
Коментар: Tам май усвоиха едни пари и нищо повече не направиха. Даже не знам кой стопанисва съораженията, защото вече се руши и все още никой не идва да ремонтира, а е опасно за здравето на децата. Например днес видях, че се е откъртила дъска от горната площадка на детския замък, опасно е и може да стане злополука. трябва да има добро улично осветление и на нарушителите на спокойствието след 22 часа да им се прави забележка. Недоволните да звънят в полицията на телефон 61-15-16 второ Р.П.У.
Феномен: Дъга около Слънцето над Варна
2012-05-05 13:42:58
Коментар: Да, randi, прав си добри са. Особено ме кефи стила на " на релната заплата ли се осигуряваш сънароднико?" по всичко личи, че е над средното ниво на интелигентност и се чудя дали му прави удоволствие да "общува" с "плебса" ;)
Нова мода! Стихия и Тимъти вместо Янка и Данчо
2012-05-02 16:11:50
Коментар: Хубави са имената на децата, какво сте се завайкали: " Български та български" Няма да ги кръстим "Станка, Пенка и Радка" я! Кой си кръщава децата със селски имена сега. Хубави са си имената, да малко западни, но кой е казал, че след 50 години ще има някакво значение, дали ще я има тогава българия на картата или етноса наречен български!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook