Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Chet

«123456789»

Почина бившият военен, който простреля четирима роми
2013-03-20 01:03:23
Коментар: Проблемите с тяхната общност не са от вчера и понякога ескалират, въпреки че ние по принцип сме толерантни към тях. Как мислите защо не ни искат в Шенген? Нали вече "шетат" из шенгенското пространство Наши и Румънски банди. Аз ако бях Холандец и аз вероятно нямаше да ги искам за съседи. Тогава какво? Прочетох някой умни разсъждения и други, не чак толкова. Проблема не е от вчера. Имаме толкова доктори по социално дело, как пък никой до сега не направи нещо ефективно по въпроса за интеграцията им в обществото. Знаят само доклади да пишат и да надуват цифри. От това полза няма. Само да вземем от европа да усвоим едни пари по някакъв проект за ромска интеграция, ама ако се окаже неефективен? Ще върнем ли парите? Естествено не. И така година след година пишем глупости, вземаме научни степени, а полза никаква и слаба. Ромската интеграция не е нещо просто и лесно. Според мен цял отдел на социалното министерство трябва да се занимава по тези въпроси. Трябва да хванем ромите от малки Училише, професия, работа хоби, да нямат време да мислят за глупости. По насилствен начин няма да постигнем нищо а за хуманен не разполагаме с ресурси, поне за сега. Но поне можем да изискваме като гражданско общество закони, Например не ходи на училище вземат го от родителите за да нямат влияние повече над него в училишето трябва да му видят заложбите и дарбите, кой за искуство, кой за спорт, кой за наука, важното е да се дава възможност за развитие и да се създават граждани, които един ден, ще бъдат полезни за обществото, а не като сега да паразитират върху него.
"Свидетели на Йехова" във Варна нашарени със "Смърт. Не ви искаме в България"
2013-01-24 20:26:50
Коментар: Смешници, щели да забраняват. В демокрацията всички имат права да си избират религия. Иначе ако почвате със забрани започнете да бутате джамиите и така наред. Да ама видите ли те имали права. Щом имат права турците значи за всички да има, даже и най-окаяните секти имат право да си провеждат мероприятията.
17-метров кръст ще свети от Галата
2013-01-11 12:48:47
Коментар: По-добре малко, отколкото нищо. Не е мащабен като Рио, но и нашият град е малък, в сравнение с него. За възможностите ни пак е добре. Ако свети ще се вижда от далеч, особено вечер. А на всички скептици искам да припомня, че както си купувате бижута и дранкулки за здраве и късмет без да роптаете за изхарчените пари, така не би трябвало да роптаете и за тези средства, още повече, че няма да излязат от вашите джобове. Аз лично бих дарил някаква сума за реализирането на този проект, ще бъда благодарен на Морето. нет ако публикуват банкова сметка за набиране на средства за проекта.
Общината налага вето за пиене в градинките на Варна
2012-09-26 19:55:40
Коментар: Или в кръчмата или в къщи така е навсякаде или почти навсякаде в нормалните държави.
Право на отговор: "Сапко" – морски компании
2012-06-07 22:45:40
Коментар: Yoda, Учителю владеещ силата, прав си за това, че никой никого насила не изпраща никаде, само добре мотивирани хора могат да работят добре и да търпят лишенията на морската работа. Освен това морският бизнес поначало си е рисков, кой може да е сигурен, че няма да му потъне кораба. Такива неща се случват.

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook