Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Tromto

«141516171819202122»

САЩ осъдиха построяването на моста към Крим
2018-05-16 13:14:52
Коментар: Ха-ха-ха! "Мостът...затруднява навигацията, ограничавайки размера на корабите, които могат да преминават през Керченския пролив". По-конкретно, Украина се оплаква, че в Азовско море нямало да могат да влизат кораби клас Panamax, т.е. с обща височина над водолинията до 45 метра, при ограничение от арката на моста - до 35 метра. Да, ама в цялата тази шумотевица САЩ (и Украина)удобно пропускат факта, че корабите Panamax имат газене при пълен товар 12 метра, докато Керченският пролив и фарватерът в Азовско море са с дълбочина само 8 метра. Т.е. Panamax-ите могат да влизат там само ПРАЗНИ... и да излизат пак ПРАЗНИ?!? То, затова и досега нито един Panamax не е влизал в Азовско море, освен за ремонт :)
Тежка катастрофа на бул. "Сливница", четирима са в болница (снимки)
2018-05-16 10:22:52
Коментар: Никаква "маневра за десен завой" не е имало! Патката е натиснала газта в дясната лента (от която завоят надясно е задължителен), с идеята да "хакне" опашката и да се шмугне пред колите, чинно изкачващи да преминат направо и които са дошли там от ЛЯВАТА лента. Да, ама не и се е получило и за да не се натресе в тези коли, или в стълба на ъгъла, коконата е изхвърчала по права линия ле-е-еко вдясно, а всъшност - направо върху чакащите на светофара на "Сливница". Всеки ден се прибирам оттам и такива тарикати, дето си пробват късмета да изскочат с мръсна газ от дясната лента пред цялата опашка за направо са постоянно явление. Още по-лошо - има и такива, които влизат в отклонението за надясно и после правят ЛЯВ завой, СРЕЩУ движението, за да се наредят пред същата тази опашка!!! Навремето (преди 3-4 години) на това кръстовище имаше камери и брояч. Сега няма нито едното, нито другото...
Нови модни концепции в търговския център на Мол Варна ЕАД
2018-05-10 11:44:08
Коментар: Последно, кой мол е Mall Varna?!? Защото същият надпис го има и над новата сграда на Хидрострой (бившия Пфое-мол).
10 май е професионален празник на химика
2018-05-10 11:41:56
Коментар: Да честитим професионалния празник и на всички наши производители на салами, кайма, кисело мляко, сирене, лютеница и др.под.!!!
Взрив в Лондон, около 30 ранени
2018-05-03 10:21:54
Коментар: Тоя път май не е тероризъм, а кандидати за Дарвинова награда :( Палнали хората празничния огън и, нали по традиция се полагат жертвоприношения... хвърляли в огъня СМАРТФОНИ, а някакъв юнак решил, че огънят не се е разгорял както трябва и залял всичко това с бензин от туба... Повечето пострадали всъшност са основно с опърлени коси и вежди, а десетимата, попаднали в болница са прегазените от бягащата тълпа.

«141516171819202122»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook