Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на zlati

«123456789»

Прекръстиха Дянков на "Българоубиец 2"
2013-02-28 08:53:33
Коментар: И къде я видя тая пазарна икономика? То ако имаше такава, трябваше да има и пазар на труда? Аз нещо не виждам такъв. Не може да се наричат бизнесмени тези, които точат държавния бюджет чрез обществени поръчки. Това не е пазар. Защо никой не провери колко милиона, а може и милиарди вече да са станали, е дала Община Варна на фирми за направа и ремонт на пътища? А всички виждаме състоянието им. Защо и Дянков, и ректорите на вузовете казват, че пари ще има за образование, но те няма да са за увеличение на заплатите, а за ремонтни дейности? Защо ли? Защото ремонтите, които се правят в болници, училища, учреждения са с многократно надписани сметки. И затова плаща държавата. А що се касае до тъпаците - те ни управляват - калинки без дипломи, с купени дипломи - невежи, затова и безогледно нахални, крадливи, цинични. Не обиждайте трудолюбивите и честни хора. Да, те не стават за живот в кочината, в която превърнахте държавата ни.И затова много от тях предпочитат да заминат оттук, отколкото да търпят да ги управляват наглеци.
Прекръстиха Дянков на "Българоубиец 2"
2013-02-27 21:23:28
Коментар: Е, и какво направи като вика за оставката на Луканов? Те го убиха, но от това България не прокопса. Ограбиха я, опоскаха я без срам и страх от Бога, превърнаха ни в крепостни селяни, които само трябва да работят, да си плащат сметките и да осигуряват лукса на невежи парвенюта и неграмотни курветки. Затова ли викахте и скачахте? И затова ли наричате хората, които протестират, будали? Да, будали са, защото много търпяха. Но 24 години стигат. Надявам се, търпението на народа да е свършило.
Целият енергиен регулатор подал оставка
2013-02-25 17:56:06
Коментар: А с оставката връщат ли и парите, които са получавали като заплати? Ззщото се оказва, че нищо не са регулирали, а са утвърждавали високите цени, предлагани им от "инвеститорите". Тези инвеститори, дето аз им плащам инвестициите, кучета ги яли...
Красимир Янков: Областният управител на Варна Коста Базитов трябва да бъде освободен
2013-02-23 20:28:04
Коментар: Другарят Базитов отдавна трябва да си ходи, но защо сега настоявате за това? Той е ваш кадър, на БСП. Колкото поразии направи в образованието, в общината... Той е слуга на всички господари. А такива хора са удобни.Да си спомним Ботев:"Само знайте за парата, продавам си и душата".
Заблуди и истини за цената на електроенергията
2013-02-18 23:26:15
Коментар: Докога ще ни залъгвате с поръчкови статии? Медиите, доколкото знам, трябва да информират, а не да манипулират обществото. Кому са нужни в България, на 6-7 милиона души / та ние сме по-малко от населението на една голяма европейска столица/ толкова ЕРП-та? А и известно ли вие, че нашето ЕРП,напр., е разпределило дейността си на 12 фирми, всяка от които печели, а то се оказва на загуба? България, за съжаление, не е правова, а схемаджийска държава. И ще бъде жалко, ако народът отново повярва на политиците и бъде разделен заради партийни пристрастия. Докато не ги чуем да казват какви отрасли от икономиката ще развиват, докато не определят точно и ясно какъв ще бъде поминъкът на всеки район и докато не ми кажат, че минималната заплата в България ще стане 500 евро/до края на годината/ нито ще ги слушам, нито ще гласувам за тях. Стига си ни лъгали и са говорили глупости. И Дянков да си декларира доходите, получени за няколко години в България, а не да се крие в САЩ.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook