Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mesmerize

«34567891011»

Втори опит на Марешки да превърне Централната поща във Варна в хотел
2019-07-17 14:53:36
Коментар: Мале , мале колко злоба. Сигурно половината от вас си хвърлят фасовете по улиците , ама пак давате акъли. На пазарни цени да я бил купил Марешки.... Да си бил купил на центъра на Варна празен парцел... Била купена съмнително... Вие сте страшни фантазьори. 16 млн. малко ли са ? Имаше търг за тази сграда, защо не я откупиха държавата или общината? Ми сега плюете по Марешки? Далеч съм от това да го защитавам , ама взе да ми писва от нескопосани коментари. Марешки е вид тарикат, който се движи по ръбовете на закона и действа конструктивно. В тоя град всеки прави квото си иска , един стадион го строят 20 години , и го спряха, защото ще чакат сега на правителството да го свърши, а те наоколо да си строят блоковете. Само да ви кажа, че понеже до някъде бях засегнат с тоя търг преди години за пощата. Другите намерения бяха да се събори и построи друго инвестиционно намерение. Марешки единствен каза, че ще запазва сградата. Отделно от това пак го одрусаха 16 милиона. Като толкова трябваше да е държавна и да стои неизползваема , защото вътре има всичко на всичко 10 клона, да я беше взела държавата. И от там нататък никаква поддръжка. Стига сте философствали на всякакви теми.Изберете си една от която разбирайте и се изказвайте там.
Христо Боев застава начело на БСП Варна, смениха Борислав Гуцанов
2019-07-16 09:25:26
Коментар: БеСиПе-то бяга, ноо фалита я застига.
Варненският бул."Васил Левски" осъмна надраскан с нецензурни думи
2019-07-10 09:17:24
Коментар: хахахаха ПЪЛЕН СМЯХ. За по-евтино икономисали от покриване на пасарелки. Ти изобщо знаеш ли колко пари ще струва покриване на пасарелките ?! Значи като говорите помислите и пребройте то 10-20-50 преди да пишете?Информирай се....Виж как се покриват пасарелки,после провери примерно едно платно колко струва...И си сметни колко пари ще излезе покриването. В тая нашата държава всеки си пуска нещо и вече доволен. Аман от безхаберници!
Варненският бул."Васил Левски" осъмна надраскан с нецензурни думи
2019-07-09 14:47:20
Коментар: А иначе по-темата , където и да се намират тези драсканици, умствения багаж на тези индивиди,които го правят КЪДЕТО и да било се равнява на 90% от умствения багаж на на голям черпак. Не знам дали стават и за чукане на камъни в някоя кариера.
Варненският бул."Васил Левски" осъмна надраскан с нецензурни думи
2019-07-09 14:45:08
Коментар: вивиан , ти сигурно си някой ербап специалист. Моля те кажи ми къде мога да видя нещо създадено от теб , т.е да видя резултата?

«34567891011»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -25% на избрани серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.2 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook