Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mesmerize

«2345678910»

Предвиждат изграждане на четири изкуствени острова край Варна
2019-07-31 15:03:55
Коментар: Какво ми сравнявате Румъния с България? Та те са големи в пъти повече от България. За това , че съм и осъдили политиците , направете справка , че след няколко месеца излизат или се прекратяват делата. Северните ни съседи са същите шушумиги като нас. Отчитат дейност. Вярно, че отчитат по-голяма от нашата ама все тая. Иначе Equilibrium е прав/а. Като ви харесва някъде , отивайте там. И не знам каква е целта на правителството, ама ако си мислиш, че като подскачаш по форумите ИМ пречиш и искат да не накарат да напуснеш се лъжеш.
Собственикът на "ТАД Груп" не се е прибрал в България
2019-07-30 09:21:39
Коментар: Уж чистия като момина сълза собственик на фирмата, май нещо се изгуби в превода...
Втори опит на Марешки да превърне Централната поща във Варна в хотел
2019-07-18 10:30:55
Коментар: Варна, ама не си много прав. Сравняваш Варна със столици. Ми то и в София реално центъра не е пипнат. Нито Народното събрание, нито Президентството или Министерски съвет са събаряни. Площадите са същите. И не може да сравняваш Рим и Колизеума , където са се водили гладиаторски битки преди векове с пощата във Варна. Още повече, че никъде не е казано, че ще бъде съборена , а точно обратното. Скоро бях в Милано... Ми там са запазили фасадите и сградите и са си направили търговски център вътре, а от вън сградата е запазена. А това са фасовете беше от манталитета. Пълно е с боклуци от туристи. Където съм ходил, не съм виждал някой местен да си хвърля фасовете и боклуците от прозореца на колата...А днес отново ми се случи така , че....
Втори опит на Марешки да превърне Централната поща във Варна в хотел
2019-07-17 15:29:44
Коментар: Може би си прав! Не съм се изразил правилно. Може човек да се възмущава...Но нека да е само констатация. Като почнеш да даваш съвети и да "влизаш" в обувките на някой друг, вече се очаква, че трябва да имаш капацитета и да си "спец", че да се изказваш. Видиш ли в България не е така. Иначе да ти кажа доста често съм излизал извън село. Обаче като изляза извън село и от познанствата ми там виждам и една друга култура. Аз затова казах и за хвърлянето на фасовете по улицата. Те ги пазят , защото ги пази и народа им. Тука при нас е каквото иска "публиката". Кръчмите са пълни, затова правят кръчми... С моловете същата работа. Развалят се паметници на културата и изникват нови сгради,защото хората го искат. И повечето разсъждават , дай сега на това място като го направят блокчето ще си взема точно ей тука така. Така, че всичко е спрямо търсенето. Повечето наследници на старинните сгради искат да се отърват от тях да гушнат парите и да си свиркат. Затова и тези сгради едните гният , другите вече не съществуват.
Втори опит на Марешки да превърне Централната поща във Варна в хотел
2019-07-17 15:22:37
Коментар: Не ми трябват жокери. Обаче в случая коментарите са за Марешки. Аз и в предния коментар си казах. Като беше много важна , от значение и т.н. да си беше останала собственост на държавата или общината. Ама да очакваш, че някой ще даде 16 млн. само и само ей така да си е негова не е нормално. Такива са му инвестиционните намерения , така ще прави. Казах ако я беше взел друг , най-вероятно вече нямаше тази сграда да е там.

«2345678910»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook