Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на hahaha

«234567»

Ден на отворените врати в Апелативен съд и Апелативна прокуратура Варна
2016-04-12 15:44:50
Коментар: А Клуб опраскване там ли ще е дето влизат в него, експерти прокурори полицаи и кошаревски свидетели. Нека видят бъдещите магистрати как нагледно се опраскват хора. Да са запознати как става номера. Дано не попадните на някои социопат да ви разгони фамилията! Да кара на метода покраи сухото гори и мокрото, това е мотото в полицията и прокуратурата, сигурно ако е срещу тях няма да им хареса метода много.
Служители на ОДМВР-Варна задържаха мъж, участвал в конфликтна ситуация на пътя
2016-03-02 09:18:34
Коментар: Тези фалшификатори на дела станали много принципни дано е така. Че в варна с нареждането демек опраскването при дела се носят легенди вече. Дано има промяна макар че опраскания си е опраскан пушак пушак дим както викат в полицеските среди.
Служители на ОДМВР-Варна задържаха мъж, участвал в конфликтна ситуация на пътя
2016-03-02 09:14:53
Коментар: Един селяк набил друг селяк, селяка няма нищо общо с селянина които си е трудолюбив. Селяка е всичко долно в един човек. Обикновенно при такива ситуации този които е скочил пръв после пуска жалба като е набит. Много случаи има вече такива. Първо се правят на важни с жестове псуване даже има нагли дето спират правят се на важни и докато си вървиш може да стане какво ме гледаш и от там след някоя дума се почва после този дето е много отворен ходи да пуска жалбички че го набили. С него мама и татко да му бършат насраното дупе. Е за това трябва да има казарми или да ги пращат тези глезани малко на възпитание че хората им се създават проблеми от тези хомобандити. Не че ако има казарма днещната младеж няма да си вземе чантата с гримовете и пинсетите за вежди :D
Хванаха Бони и Клайд от Поморие да разбиват варненска барака
2015-08-04 13:44:01
Коментар: Вече са освободени, а някои хора ги нападат в тях, отвличат ги обвиняват ги в безумни престъпление, на мярка ги карат задържат ги фалшифицират доказателства изнудват ги да говорят лъжи за да може да направят други дела измислени като някои дела за да може да се фукат колко са добри. А някои хора ги хващат на седмица по няколко пъти да вършат престъпления и ги освобождават това нормално ли е? Има грабеж, има кражба а няма задържане? хванати на място доказано друго престъпление и пуснати?
Живеещи в кв. „Трошево“ обявиха война на вандал
2015-07-28 10:02:32
Коментар: Поне сложете блок от трошево, не от чайка :)

«234567»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook