Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на hahaha

«1234567»

Читател: В "Кайсиева градина" строят въпреки забраната на кмета
2016-05-18 16:47:15
Коментар: А реално се подготвя сега лятото да се асфалтира целия квартал след като са сменени всички водопроводи няма да има проблем лесно ще стане но като съм запознат какви са станали хората ще протестират или няма да имат къде да паркират докато се асфалтира квартала което и това не е хубаво че сега с дупки се кара бавно а от владиславово до възраждане е хубав пътя и вече го превърнаха на писта от рали монте карло! Или на магистрала поне така минават лятото няма да се размине без бъснати хора или изкривени стълбове! Абсурд не сте дорасли за хубави пътища!
Читател: В "Кайсиева градина" строят въпреки забраната на кмета
2016-05-18 16:46:50
Коментар: Всичко е временно накрая общината след като заведат лавина от дела за пропуснати ползи и тн ще плати общината заради шепа които в момента така искат да напомнят за себе си. А когато се е гласувало това е гласувал този които в момента протестира и то е гласувал ЗА! Строежите които в момента се строят и има планове за такива и са почнати с топ немогат да се пипнат. Ако ще и Бойко Борисов да се намеси :D Колкото имаше ефект една като си загради терена което не е много далече от мястото където сега се строи :D Какво стана там? пушак пушак дим, показаха се снимаха се че простират и после всичко както си е било. Да не си мислите че можете с протести да се месите в частни терени? Трябва да си завършен малоумник ако си го мислиш! Строежа никои неможе да го спре нито и другите такива които имат изкарани всички необходими документи. А и след бетоновоза веднага разчистиха разсипания бетон. Тези дето протестират против строежите са такива които протестират срещу всичко. Частни терени единия искал градинка другия искал площатка трети какво искал и това всичко на частни терени някои хора почнаха да стават нагли с исканията си. Сигурно така щеше да мисли ако имаше място тои и осигури децата и внуците си, наглоста на хората мина доста над границата на нормалното. Другия вариянт за частните терени предвидени за строителство или вече са в регулация е общината да ги плати но те са толкова много такива терени че на дали има толкова милиони в излишак че да стане това не е само в този квартал а в всички е така. Искали зелени площи но имотите частни поставете се на хората които са собственици на тези парцели и имоти. Или искаш градинка или там каквото искаш плащате на собственика цената на имота дето иска и си правиш ако искаш и тоалетна квартална! Общината където може прави, сега изгонете това което направиха и левски и преди това къде беше и ще си седите с разбити улици. А реално се подготвя сега лятото да се асфалтира целия квартал след като са сменени всички водопроводи няма да има пр
АБВ оттегля подкрепата си за ГЕРБ
2016-05-10 16:19:37
Коментар: Ще направят коалиция с бсп при едни предсрочни избори иначе как биха се видяли в парламента. Избори две в едно и много от сегашните да си направят снимки, че реално парламента ще го гледат по новините.
Бъдещи юристи дебатираха във Варненския апелативен съд
2016-04-12 21:00:23
Коментар: А Клуб опраскване там ли ще е дето влизат в него, експерти прокурори полицаи и кошаревски свидетели. Нека видят бъдещите магистрати как нагледно се опраскват хора. Да са запознати как става номера. Дано не попадните на някои социопат да ви разгони фамилията! Да кара на метода покраи сухото гори и мокрото, това е мотото в полицията и прокуратурата, сигурно ако е срещу тях няма да им хареса метода много.
Коментари по темата: 2      
Бъдещи юристи дебатираха във Варненския апелативен съд
2016-04-12 20:58:16
Коментар: Показаха ли им как се опраскват хора чрез дела? Здравка с ОПГ-то си може да им покаже нагледно как става това. Чрез полиция експерти кошаревски свидетели и обвинителен акт които е все едно притежава вълшебната топка на която гледа какво е станало. Свидетелите които никои не е виждал са само за театър пред съдията уж, експертите казват това което пише прокурора в обвинителния акт дознатела е писал това което му казва прокурора. А съдията се пие кафе преди делото че човека трябва да се опраска. От дирекцията така казали! Че съдията е зависим че смърка има еднополова връска или са го засекли с нерегламентирани деиности. Те за това полицаите се хвалят. Не ви ли показаха нагледно какво ще правите като станите съдии прокурори и тн? Пропуснали са!
Коментари по темата: 2      

«1234567»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook