Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Валя

«456789101112»

Коледни добавки според пенсията
2013-08-02 19:31:13
Коментар: според мен логично е Коледните добавки да са в низходящ ред с увеличаване на пенсията - колкото по - висока пенсия получаваш - по - малко добавки на Коледа. иначе е цинично.
Над 20 хил. семейства кандидатстват за помощ за първокласници
2013-08-02 19:26:56
Коментар: и особено тези, в които единият или двамата съпрузи работят без договор или на минимална заплата, различна от реално получаваната, а се водят безработни. излиза, че ние, които не можем да лъжем държавата с доходите си, самата тя ни дискриминира.
Във Варна обучават социални служители за справяне с конфликти
2013-08-02 19:24:53
Коментар: ако са такива като инспекторката в РИО, която ми заяви с тайнствен глас, че вече четири години присъствала в моя живот и в този на детето ми, без ние да подозираме или като тази социална работничка, която отявлено се опитва да прокара идеята на училището в ущърб на детето ми и усилено ми пробутваше листовка на Спортното училище, защото детето ми било буйно и било в негов интерес да го запиша там, а на въпроса ми дали смята Спортното училище за поправително училище, след като буйните деца там ги записвали - да ми клати глава, пази боже от такива медиатори. дано се окаже читава инициативата.
Подстригаха и изчистиха мечката Свобода
2013-07-31 19:57:30
Коментар: за първи път да прочета адекватни коментари по случая. детето не може да бъде задържано. въпросът е социалните служби да не проспят и този път случая. родителите сигурно ще бъдат глобени. така си мисля, защото има една поговорка - който чупи - купи. добре е случаят да се развие така, че да бъде поучителен за децата. върху моралния и нравствен елемент, който през последните десетилетия е на най - заден план, е добре да бъде акцентирано. все отнякъде е хубаво да се почне. стига злоба и омраза. писна ми от простаци по интернет. рядко има хора, които мислят, като пишат.
Константинов: Власт се сменя по два начина - с избори и с калашници
2013-07-28 01:30:25
Коментар: уж провокатори хвърляли камъните, а се чудя защо протестиращите не ги подгониха тези провокатори. нещо не ми се връзва. като ги разпознават като провокатори, защо не реагираха по друг начин.

«456789101112»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook