Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Валя

«789101112131415»

НГХНИ „Константин Преславски“: Ще обжалваме решението на ОбС за присъждане на награда „Варна"
2013-05-25 02:12:35
Коментар: Алекс, сигурно си искал/а да напишеш прЕтворихме, ама в бързината е излязло прИтворихме. силно се надявам, след като учиш в тази гимназия, да знаеш разликата в значението на думите. Да се смята човек за центъра на света е нещо много интересно в днешно време, да не кажа хумористично. От коментарите на някои хора тук, очевидно ученици или учители в това училище, излиза, че не е проблем да си пийва директорката, след като няма пиянски изцепки, иначе пък колективът бил много здрав и сплотен. Става ясно, също така, че там основният мотив на учителите и учениците е да печелят награди и признание. А да сте чували за вътрешна мотивация.....Ако постигате успехи, сама за да бъдете забелязани, това е смехотворно. Или не можете да се изразите правилно, което би означавало, че сте загубили времето си в Хуманитарна гимназия, защото, както е посочено в един от коментарите, всички там милеете за българското, което включва на първо място българския език, или идеята да си в това училище е задоволяване на повърхностни амбиции. Нито един от вариантите не е във ваша полза. Колкото до това, че директорката пие, не е само тя. такава е и директорката на друго училище, което навремето е било базово, дано сега не е. В това училище учителят по физическо не излизаше от барчето, което беше на пет метра от училището и то в работно време. познавам и учителка от друга гимназия, също "елитна", която много внимава кака слиза по стълбите, за да не направи погрешна стъпка и да не падне. Дори съм чувала ученици, които се подиграват в лицето й. Така че и по този показател не сет на призовото място. В общи линии, продължавайте да се трудите и да инвестирате в бъдещето си смислено и последователно, а пък наградите идват и заминават, и събират после прах по рафтовете.
НГХНИ „Константин Преславски“: Ще обжалваме решението на ОбС за присъждане на награда „Варна"
2013-05-23 21:30:39
Коментар: Веселина, "тъкачи" сигурно означава "така че", но хайде, няма да навлизаме в подробности. Въпросът е тук интригантството, на което става заложник името на училището, а името на училището се защитава и представлява от учителите и учениците. Това, че директорката "сече с огън и меч", въпреки алкохола, хич не ми се вижда да е геройство. Именно, предвид капацитета на това образователно заведение, славата, която има и обществения авторитет, би следвало да не се забъркват в еднодневни скандали и интриги. Другото е жажда за слава, което намирисва и е излишно.
Днес откриват визуален графити проект върху фасадата на ПУ„Братя Миладинови“-Варна
2013-05-23 17:59:20
Коментар: прекрасна новина, най - подходяща за навечерието на светлия празник утре.
НГХНИ „Константин Преславски“: Ще обжалваме решението на ОбС за присъждане на награда „Варна"
2013-05-23 17:54:05
Коментар: примерът, който дават учителите в случая, е поредното потвърждение на тесногръдието на голяма част от съсловието. хуманитарните науки, които се преподават там, ми се струва, че учат на широк мироглед, човеколюбие и тем подобни "старомодни" неща. хайде да се вземат в ръце тези учители и да не се правят на Иван Костов, когато се обиди на българския народ и да покажат, че наистина са просветители, а не заплатаджии. аман от глупости в образованието. като се замисли човек, желанието на педагогическия съвет кореспондира ли с желанието на учениците и родителите на това училище....защо ще ги лишават от шествие. учениците не са ли заслужили да бъдат на това мероприятие. защо ще ги лишават от мотивацията, която биха получили от обявяването на предимствата да си ученик в това училище. защо се превръщат в дребни хорица, на които им се иска да влязат моментно в новините. толкова ми е проста тази ситуация, че направо ми се повдига. НЕ ГИ Е СРАМ.
Учителите скочиха на Пламен Орешарски
2013-05-23 01:01:54
Коментар: офффф, аман от тези учители. що не си гледат квалификацията и духовното си самоусъвършенстване и не престанат да мънкат. имат такива, които го правят и съм сигурна, че ще продължат да го правят и затова тях децата ги обичат и помнят. другите не могат да ги понасят.

«789101112131415»

VIP
Курс за Машинист на Подвижни работни площадки
Център за професионално обучение към ЕТ "Виктория-Петранка Митрева" организира обучение за Машинисти на Подвижни работни площадки. Продължителност 66 уч.ч.. Обучението се провежда съгласно НАРЕДБА...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook