Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ти ядоса Пухчо

«567891011»

Бойко Борисов: Това, което виждам на улицата, мога да го сравня само с Египет
2013-08-16 19:20:43
Коментар: Не мога да разбера, хора които хал хабер си нямат от икономика какво(pufi) обсъждат заемите на правителството. Ако няма заеми, от къде ще дойдат свежи пари в икономиката?? Няма вече дружества за приватизиране. Ние сме в рецесия от няколко години.. Ако не се направят държавни инвестиции или не се подкрепи малкия и среден бизнес със субсидии няма как да се махнем от дупката... А това става само с пари, които очевидно ги няма дори и в резервите на държавата. Да трябва ни външен дълг! Икономиката е двигател, който се задвижва от потреблението, а то се създава чрез капитали.
В пистолета от нападението над Доган имало 3 патрона - 2 звукови и 1 с пипер
2013-01-20 13:14:42
Коментар: От думите на градския прокурор на София Николай Кокинов по-рано днес пък стана ясно, че членовете на партията, които ожесточено ритат нападателя, едва ли ще бъдат наказани. Как може да не им повдинете обвинения за побой?!?!? Те по малко престъпници ли са?!?!? Те го бият без да има някаква опасност за животът им! Охранители ли са, полицаи или какво... как може да има дела за полицейско насилие, а за побой от неизвесно какви лица, които са показани пред цяла България, нищо да не се каже... ПОЗОР !
Определиха продуктите, от които преяждаме
2013-01-20 13:08:15
Коментар: Подкрепям tiririram! Евала, пич! И аз много се интересувам от това какво попада в организма ми и съм напълно съгласен за меда и това, което каза.
От тази пролет ще купуване месо, мляко и сирене от мобилни кланици и мандри
2013-01-13 14:30:13
Коментар: Може ли такова малоумно заглавие .Мобилна канница или мобилна мандра. В най-добрия случай това ще са хладилни камиончета с млекоматни автомати за продажба на прясно мляко.Обаче,Дянков ще си помисли,че много се печели и ще накисне горките бг.производители с такси, патенти,лицензи ,касови апарати,кантари и като теглят чертата ще излезе ,че е в пъти по-добре да си продадат стоката на търговците вместо на крайните клиенти директно.
Синдикати искат оставката на Дянков, "взривил социалния диалог"
2012-10-15 17:25:56
Коментар: Като всяка един парадокс в българската икономика и това си няма обяснение... На мене ми е много интересно как така БНБ за първи път научи за тези промени на монетарната политика на страната от медиите. На всичкото отгоре отрече да е замесена в решението на министъра, както и че няма да след за взетите мерки понеже това било фискална политика... НЯМАМ ДУМИ !!! Между другото някъде около 75% от българското население държат в банки на депозит средно по 1000лв. чудя се кой пак ще отнесе последиците от промените... Още по - трагичното е обаче, че средствата от тази промяна са заложени в бюджет 2013 (приблизително 180 мил лв.) което ме навежда на мисълта, че страна която упира до така сума или е прекалено пропаднала или е прекалено пропаднала... "Богатите стават по - богати, а бедните умират... в България са толкова прости, че дори не протестират" dim4ou ... Като заключение искам да кажа... Писна ми като цяло да живеем в икономика на усойчива бедност... ще мигрирам в Гърция или Ромъния! ДОРИ И ТАМ СА ПО - ДОБРЕ ОТ НАС !

«567891011»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook