Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ти ядоса Пухчо

«123456789»

Идея: Само пешеходецът да е с предимство на пешеходна пътека
2016-10-01 12:48:01
Коментар: Другото нещо, което не ми е ясно - само ние шофьорите ли имаме нужда да знаем правилника за движение по пътищата !? Ами пешеходците? Кажете ми последният път когато "шофьор" беше блъснат на пешеходна пътека? Или ние не ходим - само с колите си бръмчим? НЕ просто ние знаем как най - безопасно да поискаме да пресечем, кога да го направим и как! Пешеходната пътека се пресича с повишено внимание от ВСИЧКИ! НЕ САМО от шофьорите! А колко пешеходци карат колело или говорят по телефона (ОСОБЕНО МАЙКИ С КОЛИЧКИ) по пътеката ?
Идея: Само пешеходецът да е с предимство на пешеходна пътека
2016-10-01 12:44:19
Коментар: Ами "Спирт" честно да ти кажа, момичето и "с предимство на пътеката да е било" в този случай - резултатът пак щеше да е същия според мен. Моториста като нарушава правилата за движение (да се движи с превишена скорост) май няма как да "даде предимство".
Джигит блъсна тийнейджър във Варна и избяга
2016-09-26 09:12:54
Коментар: Те по платното не пресичат хора в неравностойно положение. Пресичат здрави и прави студенти баби и др. които ги мързи да си удължават пътя. А НЯМА подчертавам пешеходна пътека, така че мисля няма какво да оправдае такива хора, каквито и да са те.
Още 27 000 учители уволнени в Турция
2016-09-21 09:32:36
Коментар: Може също така да уволнят и чистачките в училищата, както охраната + учениците и бездомните кучета - да не забравяме че и те са лоши превратаджии. Пък учителите може да се насочат насам, че ние скоро и без това ще останем без такива без да ги уволняваме... те сами си напускат...
ЕС не призна за легитимни руските избори в анексирания Крим
2016-09-21 09:29:49
Коментар: Европейския съюз да го дух***! Русия много галантно и красиво си прибра Крим! То остана и да се съобразяват с мижавите евродепотати, които само лапат пари и "возят" "бежанци" наляво надясно.

«123456789»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook