Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на checho

«56789»

Далаверите на таксиметровите шофьори във Варна
2012-10-10 22:13:55
Коментар: Преди два месеца пред ЖП гарата ми правиха оферти за превоз на фиксирана цена без апарат. Два дни по-късно срещнах спрял патрул на ДАИ и попитах проверяващите от там на кой телефон може да съобщавам ако имам проблем от този род. И тогава получих отговор че трябва да дам писмена жалба до централата на ДАИ която е до гаража на Градски транспорт в Младост. Познайте на колко процента от хората им пука да отстояват правата си, от нищожното число познайте колко имат време да ходят до Младост и да пишат писмени жалби, и от получилото се микроскопично число преценете колко биха го направили реално.
Джеймс Уорлик: Българите плащат изключително високи цени за ток
2012-09-10 13:28:30
Коментар: Този господин и дума не каза за цената на тока. Умни журналисти преекспонират ПАК !
Коментари по темата: 8       Други потребители коментирали темата: 5
Щипят ни с такса банкомат
2012-06-11 16:13:15
Коментар: "@checho - я пак помисли. Май не четеш как сумати хора по света бяха ужилени точно през "сигурните" карти и банкомати по какви ли не начини." Понеже явно не разбираш - нека да поясня - уязвими са само картите които нямат чип а само магнитна лента. На когото картата му е с чип, колкото и скимиращи устройства да има, не могат да я дублират или да вземат данни, така че да се ползва.
Щипят ни с такса банкомат
2012-06-11 11:59:03
Коментар: Като чета подобни статии, започва да ме е срам от медиите. В Швеция хората са на път да се откажат от парите в брой защото дори и в църквата си купуваш свещи на терминал. Такса при плащане на POS терминал никъде няма в България с изключение на Асет банк която има 1% пазарен дял. Срам за Морето.нет са подобни статии които отразяват личното мнение на некомпетентен цитиран автор от друга медия. Българският гражданин не използва оптимално картовите продукти предлагани от банките. Кредитната карта има висока такса за теглене в брой защото е предназначена за плащане на POS. А какво ще кажете например за абсолютно нулевия риск да си загубиш или да ти откраднат парите когато си плащаш дори и дъвките с POS терминал? Може например да си поговорим и по друга тема - плащането на терминал гарантирано допринася за светлата икономика защото не е възможно да се укриват пари. Всеки търговец който няма POS терминал е част от сивата икономика.

«56789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook