Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на checho

«456789»

Все повече работодатели предпочитат гъвкавите форми на заетост
2013-03-26 08:08:17
Коментар: Това, което медиите наричат гъвкави форми на заетост, работодателите го наричат работа на 4-часов работен ден с минимални осигуровки, или граждански договор с удължаване месец за месец. Реалната картина разбира се е друга.
Заради кабел разбиха тротоара на бул. „Цар Освободител”
2013-03-16 22:47:22
Коментар: А къде да са кабелите, уважаеми граждани? Като са по дърветата и лампите, се сърдите че висят като сополи и че интернета спира през два дена, като са под земята се сърдите докато фирмите изкопаят и ги вкарат. Най-накрая вземете решение кое е по-малкото зло :)
Енерго-про: Пет населени места във Варненско са без ток
2012-12-20 12:30:10
Коментар: Дървените философи да си станат от мястото с климатика който им духа топло и да се опитат да отидат до магазина. В това време никой не иска да направи и пет крачки пред входа /във Владиславово защото физически не може/, но иначе разсъжденията вървят. Хората на Енерго-про също пътуват с коли които закъсват и опитват да вървят през преспи по-високи и от тях самите. И си рискуват живота работейки в мокро, ветровито и заледено за да прочетат после наредби от коментиращи професори никога непипали ток и незнаещи разликата между фаза и нула.
Следователки от Варненската окръжна прокуратура се биха и скубаха на работа
2012-11-04 12:06:42
Коментар: Голяма работа! Защо трябва да се утежняват имена на институции с личностна саморазправа? Ами ако са се сбили заради мъж? Ако са служителки в обикновена частна фирма ще им се изсмеят и на тел.112, ако са обаче в държавна институция трябва да ги освиркаме в новините. Каква е разликата?
Една пета от гърците са на прага на бедността
2012-11-03 23:13:15
Коментар: А ти виждал ли си цените в Гърция? По-надути цифри от българските и освен това - в евро. Пакетче дъвки е 2 евро, шоколада - три, а сандвич без меню в мола е пет. Бензинът чука два евро без малко на литър. Така че тази заплата по техния стандарт наистина е бедност. Факта че цифрата сама по себе си е голяма не означава абсолютно нищо.

«456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook