Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на idianata

«2345678910»

Google тества успешно автомобили без шофьор
2014-05-05 12:05:46
Коментар: Освен с "усъвършенствани навигационни системи" и с "програмно осигуряване" явно са осигурили прототипите и със саби, щом могат да съсекат "стотици обекти едновременно"...
"Дойче веле": България между Москва и Брюксел
2014-04-28 13:42:36
Коментар: Българите били обвързани с руснаците чрез език религия и история - глупости, точно обратното е разбира се, това е една от причините българите и България да са такъв трън в задника на Руския империализъм и обяснява вечните му опити да унищожи както България, така и българите, а голяма част от уж избраните от нас управляващи не спират да му помагат отвътре - как да не го е гнус човек? И не вярвам руснаците купили имоти и живущи в страната да имат нещо общо с "руски лобисти". В мнозинството си те са дошли тук за да избягат от "там".
Трети сме по културно-историческо богатство в Европа
2014-04-23 09:32:18
Коментар: Духовитост си трябва - без вицове накъде? Забавното е че чух съвсем същотото по някаква телевизия барабар с грешката. Явно един се е изявил и след туй всички го повтарят като папагали, един няма да вземе първо да го прочете.
Енерго-про инвестира близо 1 милион лева в проекта за нов център на Варна
2014-04-04 16:38:36
Коментар: Именно - инвестират в подновяване на собствената си скапана мрежа, не в проекта за нов център. Може да се каже, че са навити да не саботират проекта за нов център, което разбира се е чудесно и не би трябвало да зависи единствено от благоволението и кефа на някой си оператор на комуникации. Т.е. градската управа би трябвало да има механизъм, чрез който да ИЗИСКВА от операторите да извършват плановите си ремонти в определено време и по определен начин - не да им се моли.
Кметът: Държавата саботира изграждането на паркинги около Парка
2014-04-03 23:49:43
Коментар: Много по-яко е да си джиткаме трошките из единствения парк на града. Друго си е да си поразходиш Голфеца в Морската. Хеле като излезеш на алея първа с нещо лъскавко, купено един дявол знае как, та да го покажеш на народеца - и они да видят Ффтомобил. Дружко си е, а? Ще ти паркирам на някви Акации - аре беги ве! Толкоз години все в градинките на морската си паркирам - ся и на паркинг, че и платен - я въз геч от тука!

«2345678910»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook