Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на idianata

«123456789»

След 18 години България със злато по художествена гимнастика
2014-09-28 11:23:40
Коментар: Не сме голяма нация, но в никакъв случай не сме и малка! Малка нация са исландците например - към половин милион. И пак нямат проклетия комплекс за малоценност за големина!
„Ер Франс” отмени 60% от полетите си
2014-09-19 07:29:38
Коментар: Е може ли човек да е толкова загубен? В статията пише, че са отменили 60% от полетите, а 40% са извършените. В заглавието е обратното. Кое е вярно - статията или заглавието?
Емигрантите вкараха половин милиард евро в страната
2014-09-16 17:08:18
Коментар: Емигрантите, нищо не връщат, щото връщането предполага, преди това да са взели нещо от мястото на което "връщат", а те не са. Това, което правят емигрантите е да осигуряват средства за крадене на местните мутри и т.нар. политици. Тъй като вече са обрали всичко до шушка и пречат с всички сили да се случи нещо градивно на местна почва, то това остават единствените им постъпления и те гледат да си ги преброят добре.
Читателка: Докога ще трябва да търпим и да се примиряваме с отношението на служителите в "Градски транспорт"
2014-09-12 20:07:41
Коментар: Естествено, след като управлението на всякалви ключови позиции е оставено на мутри, то те си го осъществяват по мутренски маниер. Мутренския маниер е директора (мединджея) да работи с два пръста, като в онзи стар виц за комунистическия директор. Само дето в онзи виц не се споменава за заплахата, принудата и насилието, която съпътства двата пръста от комунизма, та до ден днешен. А виновните, че е оставено на мутри сме ние, щото го търпим.
Читателка: Докога ще трябва да търпим и да се примиряваме с отношението на служителите в "Градски транспорт"
2014-09-12 19:51:23
Коментар: Ами да им дадат по-високи заплати и повече почивни дни. Нормално е ползвателите да искат по-качествена услуга, а този който предоставя услугата да си прави сметката как да я осигури. И между другото - транспортната услуга на "Градски транспорт" не е никак евтина в сравнение с тази в други по-големи, далеч по-добре устроени транспортно и далеч по-богати европейски градове - казвам го заради вечното оправдание с нямането на пари. Пари има, а ако се намери и някой мениджър, който да работи здраво, а не да се мисли за директор на водопад, ще има повече.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook