Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Peter

«123456789»

Калфин се захваща с пенсионната реформа и разчита на съветите на Христосков
2014-11-07 16:18:10
Коментар: Г-н Калфин, не в това министерство е Вашата сила, но ако изпълните обещанията си ще станете най-мощната подкрепа за това правителство / Нали не забравяте, че в България има 2 360 000 пенсионера, а гласуващите са обикновено малко над 3 милиона.Вие кажете кой предопределя изборите!Сметката е вярна, особенно като знаем кой е най-дисциплинирания гласоподавател, нали? / С Вас сме, а Вие бъдете с правителството и успехи г-н Калфин.
Радан Кънев призна, че е нарушил обещанията си към Варна
2014-11-07 15:43:03
Коментар: Много моля уточнете!Тоя човек Божидар Лукарски ли се казва или е Божидар Лукавски?Във втория случай ще бъде "Троянския кон" за новото правителство! Вие излъгахте във Варна и най вероятно вашето протеже ще направи същото, но вече за целия български народ.Голяма грешка сте, но заблуденият българин Ви донесе правото да се разпореждате със съдбата на България.Внимавайте! Тоя народ не е същият от времето на лидера Ви Иван Костов и си напомняйте за яйцата, но тоя път примесени с камъни.
Район "Одесос" отбелязва своя празник днес с празнична програма
2014-10-23 09:27:41
Коментар: Уважаеми колеги, уважаеми приятели, днес 23.10.2014г., четвъртък, ще се проведат тържествени мероприятия във връзка с празника на район Одесос. Всички мероприятия са общодостъпни за всички желаещи да ги посетят. На 23 октомври 1878г. от Варна излиза и последния представител на турските войски и града е предаден на българските власти.Определянето на тоя ден за празник на района става по предложение на г-н Георги Недев, кмет на район "Одесос".До това предложение и неговото приемане район " Одесос" е нямал такъв. ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРАЗНЕНСТВОТО!ЩЕ БЪДЕМ ПРИЯТНО ИЗНЕНАДАНИ ДА ПРАЗНУВАМЕ С ВСИЧКИ!
Една от възможните причини за наводнението във Варна...
2014-06-20 15:02:23
Коментар: Може и да греша, но се питам как никой не се сеща за голямата сеч на дървета преди месец и половина на "Черноморец", гората над "Аспарухово" и около "Джанавара". Горските, които пазеха ордата цигани сечащи дърветата отговаряха, че горите там били частна собственост, да не се месим! Защо не попитате "Зелените" за техните протести относно тая сеч, защо не се пита Министерство на земеделието за разрешенията дадени на тая орда, а се търси под вола теле? Не, няма теле, има заповед за изсичане на горите в тоя участък, пък и както каза кмета на Варна - в цяла България. Нека всеки си направи собствена преценка за виновниците за трагедията в "Аспарухово"!
Кметът апелира да подкрепим Варна в анкета за културна столица
2013-12-30 14:20:24
Коментар: Всички разрешителни за Морската градина за строеж/без за делфинариума/ са плод на много рушвети, на много пари с нерегламентиран произход и за повече от 99% варненци незаконни.Няма да забравя битката за "ЗЕЛЕНА" Морска градина между Гуцанов-БСП и Иван Портних-ГЕРБ на сесия на Общински съвет Варна. Г-н Портних, Вие извоювахте за варненци Морската градина за отдих и почивка.Собственици със съмнителни доходи, съвместно с ДПС губернатора Ви атакуват непрестанно - дали имат право, нека кажат хората. Аз се прекланям пред Вашия успех за всички варненци.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.0 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook