Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Peter

«456789101112»

Преглед на печата - 26 август
2013-08-26 08:11:32
Коментар: Само болният мозък на Сидеров може да обърне нещата по този начин, заявявайки , че протестите с/у кабинета били платени.Само тройката ДПС, Атака и БСП може да си позволи да плаща на демостранти и протестиращи и най- добре това си пролича от отговора пред репортер от партииния секретар в Пазарджик, отговарящ за автобусите и хората за антипротеста.А на Сидеров "момчетата" се забелязваха фрапантно сред хората , където и да се появяха - много дебели вратове, обикновено с черни фланелки и най-важното абсолютно арогантно поведение.
Над 1200 души са ангажирани за снимките на „Непобедимите” 3 във Варна
2013-08-23 10:11:12
Коментар: Ето и тия, ама съвсем неизвестни в света хора канят варненския кмет.Да, да ама не!Българския премиер с дърпани от Доган конци се среща с мекеретата на Доган от областна управа, за да решава въпроси за Варна.Ей, палячо нещастен ориентирай се навреме.
Премиерът идва във Варна за среща с кметове
2013-08-23 09:42:12
Коментар: Г-н кукла на конци дърпани от Доган.Ще се срещате с мекеретата на пак тоя същия Доган, а истинската "ви"среща би трябвало да бъде с кмета на града г-н Иван Портних/тия от областна управа не ги познаваме,дали бяха от Синдел,Вълчи дол или Суворово/.Оправете си срещите, за да има смисъл от идването "ви", иначе плажът ще гори под краката "ви"- ще направим добра среща под джамлъка на областна управа.
Грамадата засега остава, градят мемориал на Пламен Горанов
2013-08-23 09:31:24
Коментар: Кметът е отговорен и дипломатичен човек - фондацията го е разбрала вече, дано го разберат и останалите.Огромния проблем е тая грозна купчина,която и чужденците при обиколката си във Варна избягват.Вярвам, че по - радикални мерки от страна на общината трябва да бъдат разбрани от варненци.Отделен е въпроса и с беплатно почиващите пак там с една грозна палатка, която буди у хората повече учудване отколкото асоциация с някакъв протест.Все пак сме "морска столица"/поне в нашите очи и за наша гордост/.Моля, махнете тая грозотия от там "ПРОТЕСТИРАЩИ".
НФСБ недоволни от първите месеци на варненския кмет
2013-08-22 17:00:45
Коментар: Тоя плачещ сопол реши да дава мнение за кмета.Ако не си получил нова длъжност, която си искал от кмета, това е друг въпрос.Не се ли наяде г-н директоре от добричкия музей?

«456789101112»

VIP
Имоти "Ангелови-АВ60" Купува зем.земя до 5000 лв.
Купува ЗЕМ.ЗЕМЯ до 5000 лв във всички землища на общините - ДОБРИЧ, БАЛЧИК, ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО, КАВАРНА, ШАБЛА, КРУШАРИ и ТЕРВЕЛ. Съдействие при изготвяне на документи за продажба и безплатни консултации .Цените...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
7.6 + 4.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook