Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на madjik

«123456789»

Протестиращи във Варна смениха името си заради кражба
2013-04-12 22:41:58
Коментар: Joro палатките ще стоят докато Общинските Съветници не си подадат оставките.А за грамадата в памет на Пламен Горанов Варненци за Варна или така наречените дакели искат да я махат.ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ?Joro БЕЗОБРАЗИЕ Е ТОВА КОЕТО ПРАВИШ ТИ.Само обиждаш и плюеш.И аз минавам всеки ден отам и знаеш ли какво виждам хора който се борят за града ни в мойте очи,в очите на полицайте те са ГЕРОЙ.А ти ще ги палиш ,те мислели само за... сети се сам това са твой думи.Знаеш ли срам ме е от теб току що ти прочетох коментарите и не видях някой който да не си оплюл.Жалък си .И не се заяждай със sovini сега. Остани си жалък лека нощ.
Протестиращи във Варна смениха името си заради кражба
2013-04-12 21:36:05
Коментар: Joro ако ти не си толкова нагъл първо ти ще прочетеш коментарите и после ще коментираш.Защото повечето Варненци са за оставките на Общинските Съветници,защото са излъгани,измамени и обидени от тях.Само 7 човека който са Варненци за Варна или така наречените дакели са за оставането на Общинските Съветници.А ИВАЙЛО ВАСИЛЕВ по добре да си върне дълга Я.С.Той е негова подлога.
Протестиращи във Варна смениха името си заради кражба
2013-04-12 21:26:11
Коментар: Joro Не знам за кого се мислиш ти за господ ли,за бог ли но ако си прочел ама ти май не можеш да четеш ,а само знаеш да изливаш антипатията и омразата си аз по-долу съм написал ,че не съм madjik и първо се научи да четеш.И после пиши.
Протестиращи във Варна смениха името си заради кражба
2013-04-12 14:08:01
Коментар: Ами ако отидеш ще видиш ,че имат и тоалетна и къде да се мият.Просто въпроса ти е много тъп .Отук си личи и колко ти е културата.Всичко им е осигурено на палаткуващите.Защото много хора ги подкрепят.
Протестиращи във Варна смениха името си заради кражба
2013-04-12 14:02:55
Коментар: Rain шепата хора за който говориш знаят само да регистрират фирми и да говорят когато и каквото им изнася.А истинските хора са навън те са геройте.А тези тук не знаят какво искат.Те знаят само да сплетничат ,да стоят на светофара и да се хилят тъпо на протестиращите като този Иво един от организаторите на групата,да плащат на циганите за да им купуват гласовете точно тези тримата купиха гласовете на циганите за оставането на Общинските Съветници.

«123456789»

VIP
Подготовка за матура по английски език - В1 и В2
Индивидуална подготовка за матура по английски език, нива В1 и В2. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се извършва в две насоки: - Теоретична подготовка...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook