Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на madjik

«123456789»

Доц. Бозов: Кметът трябва да възстанови блясъка на Варна
2013-06-22 21:09:12
Коментар: И друго има което ме кефи,защо никои от кандидатите не отиде в Максуда сред мангалите освен Бозов,защо например Портних не отиде(да ви кажа ли защо,защото ще бъде замерян с камъни).
Доц. Бозов: Кметът трябва да възстанови блясъка на Варна
2013-06-22 21:03:05
Коментар: Седя и се чудя за кои да гласувам и като гледам кандидатите то едни, та остави се: Портних-Протеже на Янко Станев,които явно притеснен от някакви нечисти далавери бягаше от камерата на TV7. Куликов-държи схемите за корупция в Общината. Трифонов-ТИМаджия. Марешки-Мафиот-Мошеник. Йовчев-Става,но Партията Му на последак много сгафи. Младен от БЗНС-Свързан с ДС. Другите не ги знам,но остава една интересна фигура,на която бих склонен да заложа. Доц.Д-р Христо Бозов,които ме изкефи с това че започна да качва на сайта на Общината далаверите на Общинските Съветници,за което се изплашиха да не им лъснат кирливите ризи на Иван Портних (ГЕРБ),Янко Станев (Мошеник-Измамник) и Владимир Тонев (ТИМ) и тяхната крадлива банда. А що се отнася за това че е бил Зам.Кмет при управлението на Кирил Йорданов,той отговаряше в сектор здравеопазване,и ако не си е вършил работата качествено то нямаше да получи подкрепата от всички шефове на болници в града.
Протестиращи във Варна смениха името си заради кражба
2013-04-13 19:50:12
Коментар: http://youtu.be/kb5trAyCISo Почивай в мир Пламене
Протестиращи във Варна смениха името си заради кражба
2013-04-13 19:37:35
Коментар: Martillius не знам кого ще обезглавяваш ти но знаеш ли,че точно тези хора ВАРНЕНЦИ за ВАРНА накараха едно момче и едно момиче да махнат грамадата.Това е 2 грамада издигната в негова чест.И не наричай madjik продажник за щото в момента не знаеш,че не пише той.Лично аз сложих няколко камъка на 2 грамада.2 грамада беше издигната не от Варненци за Варна,а от хората от палатките и тези който ги подкрепят.А ти изгледай това и ми кажи къде са Варненци за Варна тук или дакелите.Какво направиха те за неговате 40 дниhttp://www.youtube.com/watch?v=kb5trAyCISo
Протестиращи във Варна смениха името си заради кражба
2013-04-12 22:47:10
Коментар: Няма значение кой откъде е.Ти Joroкато си варналия какво направи за Варна НИЩО.Трябва да дойдат хора от'Враца,Берковица,София,Ветрино....)да ни оправят проблемите ли????Е наистина сме жалки.А хората найстина идват .

«123456789»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook