Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Elli

«67891011121314»

Спират колите без застраховка
2015-12-09 17:16:35
Коментар: За какъв Гаранционен фонд , става въпрос като колата няма валидна застраховка? Що за глупост сте публикували? И ако не съм в страната повече от 4 месеца, а колата ми е в гараж , защо да плащам застраховка? Пак ще пълним гушите на застрахователите. И ако служебно колата ми бъде спряна от движение , това означава ли че няма да плащам данък за съответния период ? Така би трябвало да е .
Варненски съд даде пробация за престъпление срещу интелектуалната собственост
2015-12-01 18:59:01
Коментар: Навсякъде по китайските магазини се предлагат стоки с известни марки. Нека хората от патентното ведомство се разходят малко и ще си напазарят стоки с логото на известни дизайнери . Защо има чадър над определени магазини? Кой има интерес от това?Дори минавайки с автомобил по централните Варненски улици ще видите какви марки се предлагат-едва ли с разрешението на държателя на патента. Защо за едни има закон за интелектуалната собственост , а за други този закон не важи?Защо се плащат заплати на някакви служители които са като коне с капаци?
Ремонтират басейн "Юлиян Русев", готов е графикът за ползване на к-с "Приморски" във Варна
2015-09-17 14:39:02
Коментар: С чий пари са построени тези басейни? С чий пари се поддържат? С чий пари се плаща на персонала? -С парите на тези граждани ,които трябва да са благодарни че са им позволили в определено време да плуват. Това вероятно само тук (България)го има. Ами клубовете да си изградят база и да си я ползват когато и както намерят за добре,а гражданите да могат да ползват съораженията когато имат време и желание , а не -ако може!
Ученици от Варна не знаят в коя смяна ще започнат годината
2015-09-09 21:52:25
Коментар: А не е ли по -добре в инспектората да помислят как децата да са на училище от 8,30часа.Да се учи в светлата част на деня. Какъв в този двусменен график ? То .... деца няма.....
"Фата Моргана", концерт и заря "разбиха" варненци на 15 август (Снимки+Видео)
2015-08-16 11:42:03
Коментар: Това невероятно, невиждано водно шоу наистина бе невиждано-никой не го видя. Защо имаше екрани на сцената, като на тях не се излъчваха кадри от това което се случва? Нескопосан концерт! Хиляди разочаровани хора.

«67891011121314»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.0 + 2.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook