Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Elli

«8910111213141516»

Недоволни варненци: Кога ще асфалтират улиците и в "Траката"?
2015-05-12 08:12:51
Коментар: Към Пламен Михайлов-по -голяма част от тези със скъпите къщи и коли плащаме не малки данъци-за скъпите къщи и коли и очакваме адекватно отношение,като към тези живеещи в по старата градска част. Такива са улиците не само на Траката, а и в Бриз. Когато общината дава разрешителни за строеж (за което взима доста пари-такси) е добре да уреди и въпроса с инфраструктурата.Тук ние слагаме каруцата пред коня.
КАТ-Варна опитва да глоби линейки за превишена скорост
2015-04-28 17:12:42
Коментар: Тя линейката трябва винаги да стига бързо до пациента,до болницата,единствено когато се прибира в гаража е оправдано да е с 40 км. Само който е чакал линейка при спешен случай знае колко е важно тя да дойде бързо и навреме.
Искат 15 бона от Общината за проект за изследване и социализация на парк-паметника на Почивка
2015-04-08 19:24:05
Коментар: Крайно време е този парк наистина да се социализира.А все си мисля че общината може да вложи малко средства за две детски площадки- едната за малките деца и друга за по големите. Деца в района има, място за игра също ,но условия НЕ.Преди време тук имаше осветление и пейки,но сега лампите са строшени, а пейките откраднати.Всяка сутрин тук спортуват младежи.Даденост има трябват само малко условия. Хайде най -накрая общината да се погрижи и за този район.
Венцеслава Генова: Засега няма основания за грипна ваканция във Варна
2015-01-25 21:53:12
Коментар: В детската градина на детето ми в тяхната група са 6 деца-а останалите болни.В класа на голямото ми дете ги нямаше 7 деца-болни.Заболеваемост-няма??? Просто е края на срока и болните ходят на училища за да оправят оценки. Да видим след сряда какъв ще е % на болните-рязко ще се повиши.
Калфин предлага помощите за деца да се плащат в натура
2015-01-24 14:35:41
Коментар: Семействата който взимат детски са не само цигански.Има и българи с по две и три деца който взимат .Не може някой да реши от какво има нужда всяко дете.При някой има нужда от хранителни продукти ,при други от обувки, трети яке и т.н......Просто социалните служби да си вършат работата и да правят проверки при определени социални групи,за които има информация ,че парите не се харчат по предназначение.Имформация за това как се гледа детето може да се взема от детската градина,от училище, а за малцинствата на място Има начин ,но няма желание. И най-лесно е да се творят глупости- като за доп.пенсионно осигуряване. И какво?-Много шум за нищо! Идват избори и се опитват да стреснат една соц. група хора. А ние просто си чешем езиците и се нервираме за неща който не можем да променим. По принцип всяко българско дете трябва да има право на детски добавки. С какво едно дете е по различно от друго? Щом не взимат детски значи родителите имат високи доходи-щом имат високи доходи плащат големи данъци ,е не са ли заслужили тяхното дете да е равно на другото-чиито родители не внасят данъци ,осигуровки ,а само чакат? Това не трябва да са социални плащания , а просто детски т.е. всяко дете да има право на такъв вид доход.Или да се намалят данъците на родителите със съответната сума.Ей -това е въпроса,а не какво да дават вместо пари.

«8910111213141516»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook