Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на bodo

«123456789»

"Алфа рисърч": БСП - 17, 9, ГЕРБ - 17,1
2013-10-02 21:55:56
Коментар: Тези дни из Фейсбук се завъртя крилат лаф, че ако Мира Радева, по време на своето телевизионно заточение в къщата на ВИП-брадър, бе научила какви данни са извадили от "Галъп", веднага е щяла да избяга, за да може да защити на барикадите на сутрешните блокове своите любимци от ГЕРБ. Но в политическата природа нищо не се губи. Ролята на месомелачка на съзнания бе подета от "Алфа рисърч". Едните социолози дават на Реформаторския блок 3 процента, "Алфа рисърч" - 6. Че даже и трета сила ги изкараха. ГЕРБ пък настигали БСП, защото публиката им била оценила тяхното връщане в парламента. Изобщо в България, неясно кога, е било прието разказването на вицове да се нарича социология май. След като социологията е пълен цирк, трябва ли да се учудваме, че и ГЕРБ се държат като циркаджии. За това също тръгна крилат лаф във Фейсбук. Той гласи, че навремето, когато Сергей Станишев ги нарече "циркаджии", те са си помислили, че им дава съвет. И заради това несвикналите съзнания тези дни можеха да се насладят на безкрайните тиради на Бойко Борисов, от които се вижда само едно - той все още не може да проумее, че всъщност загуби парламентарните избори. ГЕРБ може и да са първа политическа сила, но са в толкова тежка изолация, в такава самота в циркаджийското си пространство, че речите Борисови звучат лунатично. Никакви избори не са спечелили. С 97 депутата, светът да обърнат, не могат да управляват. Парламентът камък по камък да изринат, пак не могат да съставят правителство. Това е. И сега си личи техният направо мазен страх. Може би на това се дължи абсолютното тържество на деструкцията. След мен и потоп, крещи всяка пора от тялото на Борисов и всяка нотка от истеричните гласове на герберските депутатки. Циркът на ГЕРБ няма край. Но вече на никой не му е смешно.
Бойко Борисов: Днес ще подготвим нов вот на недоверие и ще го внесем
2013-10-02 21:49:30
Коментар: Идиоти сте вие, гробарчета....това са официални данни от избирателните списъци, долни герберастки боклуци....пожарникарска паплач....мутренска измет гнусна.
Бойко Борисов: Днес ще подготвим нов вот на недоверие и ще го внесем
2013-10-02 12:45:01
Коментар: ПИСНА МИ ОТ МАЛОУМНИ ГРОБАРИ !!! 942 541 гласували за БСП, 400 466 гласували за ДПС и 258 481 гласували за Атака ! Това са хората зад правителството, а хората на протеста не са и колкото едно малко провинциално градче! Смешници които искат оставка от името на народа!!! Социолозите даваха преди изборите преднина от 1 до 3 % за ГЕРБ пред БСП. ГЕРБ взеха максимума от 3 %....така,че няма и разминаване, в следствие манипулация в деня на изборите!
Енерго-про стартира проект за промяна на начина на отчитане на електромерите
2013-09-26 20:12:57
Коментар: Мошениците от енергото :Помнете февруари и принасяйте жертви на бога на строшените прозорци, защото февруари наближава да не споменаваме бога на строшените глави....или в банкянско-пожарникарски словоред: не надписвайте сметките да не ви строшиме главите деа вашта....
Аню Ангелов: Правителството трябва да подаде оставка и заради сектор „Отбрана”
2013-09-24 18:49:38
Коментар: О.Р. генерал Жаба, познат още като Аню Ньойски....

«123456789»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook