Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на bodo

«123456789»

Борисов: Орешарски не е никакъв премиер
2013-10-12 15:54:10
Коментар: Вече е ясно - най-верният съюзник на Пламен Орешарски е парламентарната група на ГЕРБ. Поведението на тази партия (всъщност тя повече прилича на парахулиганско формирование, с други думи, нещо като групировка за организирани престъпления в политиката) от 4 септември прави всичко възможно не само да закрепи кабинета на Орешарски, но и да му осигури пълен мандат. Бойко, Бойко, защо не си остана пожарникар?
Тонове дарения за бежанците в Пъстрогор са на боклука
2013-10-11 00:07:52
Коментар: Badminton, какво общо имат децата ти с бежанците?! Не говори глупости! Децата отиват, работят и се издържат, не чакат съответната държава да се погрижи за тях. Това го правят само циганите.
Украйна приема всички роми от ЕС на своя територия
2013-10-09 13:05:20
Коментар: В Украйна има новооткрита фабрика за сапун, трябва суровина.
ГЕРБ настояват задължителната детска градина за 5-годишни да остане
2013-10-05 21:05:18
Коментар: сутрин ставам бодро аз и си мажа дебела филия с мас бързо сресвам си перчема и ловко надявам си ярема днес цял ден ще съм на крак даже ми дадоха да развявам и байрак в далечна софия с рейс ще ходя по жълтите павета да се разходя да видя други говеда от моята порода вчера бойко по телевизора се показа и разпространи герберсастката си зараза тя хвана и мен, селския ерген срещу 20 лева, пица и кафе на протеста ще заведа и съседското дете на площада силно ще псувам и крещя че началника бойко иначе не дава пара ей така се печелят с труд парите които ще изпия с курви по механите
Цветанов: Хората искат предсрочни избори и това е единственият изход
2013-10-05 18:32:09
Коментар: С всеки изминал ден се убеждавам все повече, че живея в идиотска държава и ще кажа защо! Един бивш кадър на МВР по времето на социализма, участник в групировката СИК, член на БКП,се представя за десен политик, сипе огън и жупел по комунистите, парадира с убитият си дядо(да, но поради криминално деяние извършено от него), внася вот след вота, перчи се, че бил първа политическа сила, никакво образование и култура, което не му попречи да бъде министър председател почти 4 години, принуден да си подаде оставката поради некадърността на правителството си , издигнал за президент бивш комсомолски работник, с тъмно минало на бизнесмен, сегашни съмнения за офшорни измами, сътворяващ гаф след гаф, сричащ от листчета, избран с невиждани изборни манипулации и сега тези двамата раздават морал и подкрепят протестите на някакви хора, които дори и искания нямат, освен да повтарят в транс, под съпровода на барабани и свирки "Оставка"??Някакви неосъществени политици, получили червен картон на последните избори, правят Реформаторски блог(що за простотия, кой ще реформират), КС не може 4 месеца да се събере и реши едно дело, НС е превърнато на детска градина, един националист се подиграва откровенно на всички останали депутати, председателя на най-голямата ПГ плещи единствено и само простотии от рода, че аз ,аз, аз, Прокуратурата спи и не обвинява никой за нищо, въпреки флашки, доказателства и какво ли не още, главният прокурор си държи за заместник компроментирана отвсякъде прокурорка, армия отдавна няма, полиция също, по-голямата част от гербаджийските кадри в МВР си стоят на местата, кмета на София не санкционира протестиращите, тъй като те нямат разрешение за протестите си, Нова тв и Канал 3 са се превърнали на гербаджийски медийни ибрикчии, Btv цака Вип брадър с турски r и индийски сериали(бих казал, доста по- стойностни от сапунено помиената боза "Четвърта власт" на видните протестиращи Найо Тицин и Севда Шишманова), що за държава сме и не сме ли вече стигнали дъното на безумията?

«123456789»

VIP
Подготовка за матура по английски език - В1 и В2
Индивидуална подготовка за матура по английски език, нива В1 и В2. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се извършва в две насоки: - Теоретична подготовка...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook